A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Elképesztő: Szombathelyen közalkalmazottakkal plakátoltat a baloldal

Vágólapra másolva!
Szombathelyen kátyúzhatnának, járdát, parkolót is építhetnének a Szova Nonprofit Zrt. dolgozói, ám úgy tűnik, két héttel az önkormányzati választás előtt más feladatot kaptak: Nemény András és a baloldali politikusok kampányát kell segíteniük.
Vágólapra másolva!

Megdöbbentő videófelvétel látott napvilágot hétfő délutánt: Szombathelyen a belvárosban a Szova Nonprofit Zrt. munkatársai teszik ki az Éljen Szombathely (ÉSZ) zászlóit. A videós anyagot az Ébresztő Szombathely Facebook-oldal osztotta meg — írja a Vaol.

Szembetűnő: az önkormányzati tulajdonban álló gazdasági társaság munkatársai mindezt a legnagyobb természetességgel teszik, mintha csak egy nemzeti ünnep előtt helyeznék ki a magyar lobogót. Csak most a piros-fehér-zöld zászló helyett a baloldali jelölő szervezet, az ÉSZ logójával ellátott kis zászlókat rakják ki a lámpaoszlopokra.

A Fidesz szombathelyi politikusai hetek óta mondják: közpénzből, egészen pontosan a város pénzéből kampányol a baloldal. A plakátbotrány már az országos sajtóban is visszhangra lelt, most itt az újabb, országosan is botránygyanús ügy. A Szova NZrt. dolgozói akár kátyúzhatnák is a város úthibákkal, gödrökkel, kisebb-nagyobb lyukakkal teli útjait, helyette munkaidőben a baloldali szervezet, az ÉSZ zászlóit tűzik ki. 

A Vaol kérdésekkel fordult a Szova Nonprofit Zrt.-hez, hogy megtudja, miért a cég munkatársai rakják ki a baloldali jelölő szervezet kampányzászlóit városszerte? Mennyi munkatárs mennyi idejét köti le ez a munka? Rákérdeztek arra is, milyen más feladato(ka)t végez el a Szova NZrt. az ÉSZ-es (MSZP-s, LMP-s, DK-s, Momentum-os) politikusok kampányát segítve Szombathelyen? Kinek az utasítására teszik ezt a Szova munkatársai?

Egyelőre nem érkeztek válaszok.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!