Orbán Viktor maradt az utolsó európai vezető, aki szembeszegül a háborús őrültséggel

békemenet
Fotó: Fotó: Kurucz Árpád - Magyar Nemzet
Vágólapra másolva!
Huth Gergelynek, a PestiSrácok.hu főszerkesztőjének írása a Békemenetről. Huth meglátása szerint 2012-ben még csak kormánybuktató ármánykodással és a magyar piac, az államháztartás elleni spekulációval próbálkoztak a nemzeti-jobboldali kormányzásba belenyugodni képtelen globalista, Soros-féle klikkek, addig most már valóban az életünk lett a tét, ezért is kell kiállni minél többünknek a szombati Békemeneten.
Vágólapra másolva!

A Békemenet a nemzeti oldal legőszintébb és legátütőbb megnyilvánulása, egy valóban alulról jövő, hatalmas erő, amely 12 év óta újra és újra elindul és figyelmezteti Magyarország külső és belső ellenségeit, hogy hátrébb az agarakkal! A másik oldalon - talán a saját romlottságuk, megvásároltságuk okán - rendre kétségbe vonják, hogy az emberek önként indulnak el, és tesznek hitvallást ennyien, pedig ez az igazság. 

Az első Békemenetet 2012 januárjában a Magyar Hírlapban és a Demokratában hirdették meg. A Hírlap fiatal főszerkesztő-helyetteseként aktív résztvevője voltam az előkészületeknek, s elmondhatom: a főszervezők, azaz Bayer Zsolt, Bencsik András, Csizmadia László, Stefka István és Széles Gábor (a gárda aztán Fricz Tamással és ifjabb Lomnici Zoltánnal erősödött) valóban saját eltökéltségükből szólították meg az embereket, alulról jövő, igazi civil kezdeményezésként. Hatalmas volt az öröm és a meglepetés, amikor a Hősök terén a várt pár tízezer ember helyett több százezren gyűltek össze, és indultak meg a Kossuth tér felé! 

békemenet
Fotó: Hirling Bálint - Origo

Akkor is és most is ugyanaz volt a tét: engedjük, hogy gyarmattá tegyenek bennünket, vagy járjuk inkább a magunk útját, és megvédjük a demokratikusan megválasztott kormányunkat? Azaz szuverén, demokratikus ország maradunk-e, vagy szíjra kötve szimatoljuk a nagyok csizmáját?

Csakhogy 2012-ben még csak kormánybuktató ármánykodással és a magyar piac, az államháztartás elleni spekulációval próbálkoztak a nemzeti-jobboldali kormányzásba belenyugodni képtelen globalista, Soros-féle klikkek, addig most már valóban az életünk lett a tét.

Számtalan bizonyíték van rá, hogy az USA kormánya és a brüsszeli elit - az európai nagy országok vezetőivel együtt - nyíltan készíti elő az ukrajnai bevonulást. Már a nyáron, de legkésőbb kora ősszel katonákat küldenének a háborúba, hogy a helyszínen segítsenek az ukránoknak az oroszokkal küzdeni. Pedig Medvegyev miniszterelnök is nyilvánossá tette, hogy nem fognak különbséget tenni NATO és ukrán katona között, onnantól a konfliktus nyílt, nagy háború lesz! Persze a legnagyobb veszély a közelebbi, Ukrajnával szomszédos országokra leselkedik, ide terjedhet át leghamarabb az öldöklés. 

békemenet
Fotó: Origo

Utolsó bátor szövetségesünket, Robert Ficót meglőtték. Bár sokan értenek velünk egyet, mégis inkább hallgatnak, kivárnak, így Orbán Viktor maradt az utolsó európai vezető, aki szembeszegül a háborús őrültséggel. Ezért áll most ő a célkeresztben, és szombaton a Margitszigeten ezért fogja azt felelni az ország jobbik része, egy óriási, békés, tiszta erő, hogy “Idáig és ne tovább!”

KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről