A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Szentkirályi Alexandra elintézte: péntek délutántól a budapesti közlekedési dolgozóknak is kedvezményes az országbérlet

szentkiralyialexandra
Fotó: Origo
Vágólapra másolva!
A MÁV appban holnap délutántól elérhető a budapesti közlekedési dolgozók számára a kedvezményes lehetőség, ezzel egy évre 1250 Ft-ért korlátlanul használhatják a vonatokat és buszokat országszerte - jelentette be a kormánypártok főpolgármester-jelöltje. Szentkirályi Alexandra megmondta hogy nem vártak a teszetosza Karácsony Gergelyre, hanem elvégezték a feladatot.
Vágólapra másolva!

Megígértük, megcsináltuk! Nem vártunk sem karácsonyig, sem Karácsonyra - írja a Facebookon Szentkirályi Alexandra.  A Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje szerint 

a fővárosnak még 7 hónapig tartott volna, hogy a BKK és a BKV dolgozói országbérletet kapjanak, nekünk Lázár János miniszter úrral csak 14 nap kellett.

Ez alapján

a MÁV appban holnap délutántól elérhető a budapesti közlekedési dolgozók számára a kedvezményes lehetőség, ezzel egy évre 1250 Ft-ért korlátlanul használhatják a vonatokat és buszokat országszerte.

Szentkirályi rávilágított: 

ez az intézkedés 15 ezer embert érint, akiknek nem lehetünk elég hálásak. Köszönjük a munkájukat! Ebből is látszik, hogy Budapestnek olyan főpolgármesterre van szüksége, aki Gyurcsány ügyei helyett a budapestiek ügyeit intézi. Váltsuk le Karácsonyt!

KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!