Súlyos baleset történt Kunszentmártonnál

Vágólapra másolva!
Egy kamion ütközött egy autóval a 422-es úton Kunszentmárton és Tiszaföldvár között péntek reggel - jelentette az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.
Vágólapra másolva!

Egy kamion és egy autó ütközött össze a 442-es főút 30-as kilométerszelvényénél, Kunszentmárton és Tiszaföldvár között. Az ütközés következtében az autó árokba csapódott, vezetője beszorult. A kunszentmártoni hivatásos és a tiszaföldvári önkormányzati tűzoltók érkeztek a helyszínre, az ajtó lefeszítése után emelték ki a vezetőt a kocsiból. A hatósági beavatkozás idejére lezárták az érintett útszakaszt - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

tűzoltó
Képünk illusztráció.
Fotó: Origo

Június elején Vágsellyén történt halálos motorbaleset, ugyanis a szemből érkező autó kerekei alá került egy 44 éves motoros. A szlovákiai rendőrség a Facebook-oldalán számolt be a baleset körülményeiről. A Honda márkájú motor 44 éves vezetője valószínűleg 

elveszítette az uralmat a motor felett és megcsúszott, majd a szembejövő VW Passat alá esett. 

A motorost életveszélyes állapotban szállították egy közeli kórházba, ahol belehalt a sérüléseibe. A tragikus közlekedési baleset körülményeit, a vétkesség mértékét és pontos okát a rendőrség még vizsgálja. Azt, hogy a motoros fogyasztott-e alkoholt a boncolás során fogják megállapítani.

Június 2-án pedig az M3-as autópályán történt halálos balesetben, Karácsond közelében a Nyíregyháza felé vezető úton. A hírek szerint egy, a leálló sávban lassan haladó Suzuki vezetője be akart sorolni a forgalomba, azonban nem vette észre a mögötte érkező mikrobuszt és elé vágott. 

A Suzuki rommá tört az ütközés erejétől. Három személyt kellett kivágni a kocsiból a tűzoltóknak, két ember életét nem tudták megmenteni a kiérkező a mentők – írta meg a Metropol.

Videóra vették, ahogy balesetezett egy motoros: szaltózva repült el az utas, az elbambuló motoros pedig berepült egy csomagtartóba. Kátyús volt az út az emelkedőn és a szerencsétlen motoros úgy elszállt, hogy örökre megemlegeti, előtte pedig az utasa is leesett a motorról - videó. Autót csapkodva balhézott egy motoros, de gyorsan fordult a kocka, amikor kiszálltak a kocsi utasai - videó. Megállítottak egy motorost a Balatonnál, majd egy olyan beszélgetés következett, amitől a rendőrök is teljesen elképedtek - fotók. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről