Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Bajonettel szúrtak meg egy férfit Pesterzsébeten

Vágólapra másolva!
A pesterzsébeti Széchenyi utcában egy banda két férfit megvert, valamint az egyikük et megszúrták egy bajonettel. A rendőrök a banda hat tagját elfogták, az egyik ellen pedig elfogatóparancsot adtak ki.
Vágólapra másolva!

Június 17-én este két férfit megvertek Pesterzsébeten, a Széchenyi utcában. 

A banda az egyik férfit egy bajonettel meg is szúrta.

 A 35 éves férfit életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba, a másik férfi pedig könnyebben sérült meg. A banda tagjai autóval menekültek el. A rendőrök életveszélyt okozó testi sértés és garázdaság miatt indított ellenük eljárást. A banda hat tagját 1 napon belül elfogták, az egyikük feladta magát. 

Forrás: Police.hu 

Az eddigi információk szerint a megvert férfi szervezett találkozót az ismerősével, hogy rendezzék egy nő miatti nézeteltérésüket. A férfi vitte magával a 35 éves barátját is, akit később megszúrtak. Az ismerős több barátjával ment a helyszínre, ahol egyből összeverekedtek. 

Az üggyel kapcsolatban a rendőrség elfogatóparancsot adott ki a 19 éves Rostás Márk József ellen. 

 

Ahogy korábban megírtuk, Siófokon hasba szúrta szomszédját egy férfi, majd autóval elmenekült. Egy fiatal, húszéves férfi szintén késsel támadt szomszédjára Kajdácson, míg egy orosz tinédzser azért szúrta meg szomszédját, mert az állítólag ellopott tőle egy tál krumplit. Nyáron pedig egy veszprémi férfi verekedett össze szomszédjával, ami addig fajult hogy kést rántott, és kétszer mellkason szúrta vele a férfit. Amikor unokaöccse a szomszéd védelme érdekében megpróbált közbelépni, a férfi őt is megszúrta, ami miatt a fiatal életveszélyesen megsérült. Tavaly decemberben az egyik újbudai lakásban szíven szúrtak egy férfit. 

2022-ben egy nő és a férje összeveszett a szomszédjukkal az egyik óbudai házban, majd a nő a férje utasítására kihozott egy kést a lakásukból, amivel hátba szúrta a szomszédot.

Április 7-én este fél 9 körül egy férfi többször megszúrt egy másik férfit Tatabányán, ami miatt az áldozat életveszélyesen megsérült. A Komárom-Esztergom vármegyei rendőrök két nappal később elfogták a férfit, aki ellen gyilkossági kísérlet miatt folyik a nyomozás.

Kecskeméten egy férfi és a barátja együtt italoztak, amikor egy telefon miatt összevesztek egymással. A férfi a vita közben hasba szúrta a barátját egy késsel, aki életveszélyesen megsérült.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről