Deutsch Tamás: Megmutattuk, hogy együtt erő vagyunk

Békemenet, Békemenet2024, tizedik Békemenet, 2024.06.01, Budapest,
Fotó: Ladóczki Balázs - Origo
Vágólapra másolva!
Ez volt minden idők legnagyobb békemenete, sőt Európa legnagyobb békemenete. Megmutattuk, hogy együtt erő vagyunk - mondta Deutsch Tamás a Fidesz EP képviselője a párt Facebook-oldalára feltöltött videójában.
Vágólapra másolva!

Köszönjük a Civil Összefogás Fórumnak, hogy megszervezték minden idők legnagyobb békemenetét. És köszönjük mindenkinek, aki eljött, aki részt vett, aki csatlakozott ehhez a békemenethez. Köszönjük azoknak, akik falvakból, városokból érkeztek. Köszönjük a budapestieknek a részvételt. Köszönjük a hölgyeknek és az uraknak. Köszönjük a fiataloknak, akik nagyon sokan voltak ott és természetesen köszönjük az idősebbeknek is és külön köszönjük azoknak, akik a határon túlról érkeztek és megmutatták, hogy a béke melletti összefogás egy nemzeti összefogás is egyben. 

- mondta a politikus, kiemelve:

Mi, békepárti magyarok megmutattuk az erőnket. De a június 1-jei békemenet minden idők legnagyobb békemenete csak az első állomás volt. A döntő állomásra egy hét múlva, június 9-én fog sor kerülni. Akkor fogunk minden idők legjelentősebb téttel bíró kérdéséről dönteni az európai parlamenti választáson arról, hogy háború vagy béke. Bíztatok mindenkit, minden békepárti elkötelezettséggel bíró jóakaratú magyart, hogy vegyen részt június 9-én az európai parlamenti választáson, és támogassa az egyedüli, békepárti elkötelezettségű politikai pártot, a Fideszt és a KDNP-t. Szóval június 9-én csak a béke! Csak a Fidesz!

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről