Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Így csúszik-mászik egy fiatal lány lábai között Magyar Péter a luxus-szórakozóhelyen, ahol részegen verekedett - videó

Magyar Péter, MagyarPéter, részeg, botrány, magyarpéterbotrány
Vágólapra másolva!
Előkerült egy újabb videó, amelyen az látható, hogy Magyar Péter egy nála jóval fiatalabb lány lábai között csúszik-mászik a luxus-szórakozóhelyen.
Vágólapra másolva!

Arról az Origo is beszámolt: botrányosan viselkedett Magyar Péter, biztonsági őrök vezették ki egy luxusszórakozóhelyről péntek hajnalban. A politikus balhéjáról megrázó videók kerültek elő, a Tisza Párt alelnöke a szemtanúk szerint még a szórakozóhely előtt is folytatta ámokfutását. 

Az Index pénteken arról számolt be, hogy a rendőrség eljárást indított, és a lapnak két szemtanú is elmondta, hogy pontosan mi történt.

Ezzel kapcsolatban keresték a rendőrséget és a Tisza Pártot is. Magyar Péter a Facebookon reagált a történtekre, a BRFK sajtóosztálya pedig azt írta, garázdaság gyanúja miatt nyomoznak.

Saját rajongója küldte orvoshoz Magyar Pétert

„Ha kell, szakember segítségét kérd!”– írta egyik rajongója Magyar Péternek a Facebookon, orvoshoz küldve a politikust az eset után. „Több szerénységet, ha lehet”, „ilyen hibákat nem lehet elkövetni” – írta egyik-másik követője Magyarnak. De a Discord felületén is rengetegen adtak hangot véleményüknek az eset kapcsán, közülük láthatóan sokaknak úgy volt negatív véleménye az esetről, hogy korábban Magyar támogatói között voltak.

Ezen a videón az látható, hogy Magyar Péter egy nála jóval fiatalabb lány lábai között csúszik-mászik:

KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről