A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNPóta Georgina
22:20AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Orbán Viktor: Két választást tartottak, és mind a két választást megnyertük!

Vágólapra másolva!
Orbán Viktor elmondta, nehéz csatában nyertek.
Vágólapra másolva!

Orbán Viktor kormányfő köszönetet mondott a választóknak. 57 százalékos volt a részvétel, a demokrácia köszöni szépen jól van - tette hozzá. Orbán Viktor elmondta, mindkét megválasztást megnyertük!

Ráadásul háborús helyzetben, nehéz csatában arattunk, fontos győzelmeket. Budapesttel együtt van húsz vármegyei közgyűlés, mindegyiket megnyertük. Elvesztettünk három megyei jogú várost, megnyertünk négy megyei jogú várost, ebből is jól jöttünk ki. Budapesten még várnunk kell, de azt mondhatjuk, hogy Alexandrának igaza volt. Az egyetlen esély arra, hogy meg lehessen szabadulni a főpolgármestertől, az a döntés volt, amit meghozott. Egy kerületet elvesztettünk, és egy kerületet visszanyertünk

– összegzett a kormányfő.

Sohase veszítsük el a hitünket abban, hogy a világban van egyfajta egyensúly. A párizsi olimpia évében írta ki a Momentumot a magyar történelemből a Jóisten – tette hozzá. 

Az EP-választás tanúlsága, hogy a magyar emberek világosan döntöttek: akik Brüsszelben a hazájuk ellen dolgoznak, azokat leszavazták – mondta Orbán Viktor.

Az aktivistáknak azt üzente Orbán Viktor, hogy legyőztük a régi és az új ellenzéket. Teljesen mindegy, hogyan hívják őket, mindig le fogjuk győzni őket - zárta a kormányfő. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!