Orbán Viktor: A vasárnapi választás tétje, hogy megmutassuk a baloldalnak, a háborúpárti állásponttal Magyarországon csak veszíteni lehet

Vágólapra másolva!
Európa és Amerika ma háborúpárti. A magyar baloldalt külföldről finanszírozzák és ahonnan a pénz érkezik, onnan jönnek az utasítások is - hangsúlyozta a miniszterelnök új bejegyzésében.
Vágólapra másolva!

A vasárnapi választáson való részvétel nemcsak azért fontos, hogy a mostani kormányt megerősítsük, hanem hogy világosan megmutassuk a baloldalnak, hogy a háborúpárti állásponttal Magyarországon csak veszíteni lehet"

- írta. A miniszterelnök hangsúlyozta, hogy Európa és Amerika ma háborúpárti. Azt is kifejtette, hogy a magyar baloldalt külföldről finanszírozzák és ahonnan a pénz érkezik, onnan jönnek az utasítások is.

Ez a választás nemcsak azért fontos, hogy kiálljunk a béke mellett, hanem azért is fontos, hogy világossá tegyük a baloldal számára, hogy a nép ellenében, a közvélemény ellenében, a békét akaró magyarok ellenében akármit is mondanak nekik a gazdáik, itt nem lehet választást nyerni"

- írta a miniszterelnök közösségi oldalán.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről