Spanyolország
ÉLŐ
Grúzia

Vonat és autó karambolozott Füzesabonynál

Vágólapra másolva!
Vonatbaleset történt Egerfarmos határában egy vasúti átjáróban. Az üzemanyag elkezdett szivárogni a mozdonyból, de a szerelvény utasai már biztonságban vannak.
Vágólapra másolva!

Összeütközött egy autó és egy vonat Egerfarmos határában, a Vasút úti vasúti átjáróban. A balesetnél a füzesabonyi és a mezőkövesdi hivatásos, valamint a mezőtárkányi önkéntes tűzoltók végzik a műszaki mentést. A rajok áramtalanították az autót és a vonatot is és csökkentették az üzemanyagszivárgást, amit a mozdony tartályánál észleltek. 

A szerelvény utasai leszálltak, biztonságban vannak. A helyszínre érkeztek a mentők is

- írja a Katasztrófavédelem.

Ahogy az Origo is beszámolt róla, súlyos vonatbaleset történt csütörtökön a szlovákiai Érsekújvár mellett, ahol egy vonat ütközött egy busszal és hétre emelkedett a súlyos vasúti baleset halálos áldozatainak száma, miután a kórházban az egyik sérült meghalt. Korábban arról írtunk, hogy elsodort a vonat két embert Temesváron és kórházba kellett szállították őket. 

Korábban pedig azt is összeszedtük olvasóinknak, hogy mik voltak a legelképesztőbb vasúti balesetek, volt, hogy leszakadt a híd, de a mozdony ment tovább.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről