Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Bedrogozva akarta megerőszakolni munkatársát az Árpád hídi ámokfutó

Vágólapra másolva!
B. Rolandtól minden alkalmazottja elmenekült, legutóbb egyik pultosát villával kergette, a másikat bedrogozva próbálta megerőszakolni. A tragédia előtt új pultosokért indult Budapestre.
Vágólapra másolva!

A Bors információi szerint egy balatonlellei parti büfé üzemeltetője volt az a férfi, aki szerdán késő este egy fiatal pár és a saját halálát okozta, amikor szemben hajtott fel lopott taxival az Árpád hídon és ütközött előbb egy másik taxival, majd egy Suzukival. A Suzuki két utasa és az ámokfutó a helyszínen meghaltak, négy embert kórházba szállítottak. A lap úgy tudja, hogy a tragédiát okozó ámokfutó évek óta drogokkal élt. Egy balatoni strandbüfét üzemeltetett, Ezért több helyen is próbálkozott: különböző vendéglátóipari egységekben próbált elhelyezkedni, de még külföldön is szerencsét próbált. Németországból azért tért haza, hogy Balatonlellén nyisson büfét, amit a parti sétányon bérelt ki egy szakács társával a tulajdonostól. 

A büfében is többször látták őt bedrogozva, az ámokfutása sem most, hanem múlt pénteken kezdődött: két 20-22 év körüli lányt szerződtettek pultosnak, de múlt pénteken Roland annyira bekábítószerezett, hogy az egyiket villával kergette, a másikat pedig mindenáron meg akarta erőszakolni 

- mondta a Borsnak egy helyi lakos, aki mélységesen fel van háborodva azon, amit Roland tett. A két lányt végül a szakács menekítette ki az őrült drogos karmai közül, akivel B.Roland emiatt össze is veszett, a két nő pedig azonnali hatállyal felmondott. A büfé ezután már ki sem nyitott. 

A Hondájával indult el Budapestre, hogy új pultosokat keressen, de a kocsival az autópálya szalagkorlátjának hajtott és össze is törte. Ezután a szakács bérelt neki egy kocsit, azzal indult tovább a fővárosba

 - nyilatkozta a lapnak a helyi lakos.

A Bors úgy tudja, hogy ezt az autót még mindig keresi a rendőrség, azonban a kulcsát a roncsok közül kiemelt férfi zsebében megtalálták a rendőrök.

 Azt, hogy a kölcsönvett kocsival mi lett, egyelőre nem tudni, nem kizárt, hogy az ámokfutó azt is összetörte. Az óbudai Tavasz utca környékén azért hívtak rendőrt a férfira, mert randalírozott. Miután a rendőrségről kiengedték, valószínűleg akkor támadhatott az az ötlete, hogy kocsit szerez és útnak indul - talán vissza a Balatonra - írta a Borsonline.

Mint arról az Origo is beszámolt, július 3-án késő este három autó ütközött össze az Árpád hídon, a Pestről Budára vezető oldalán. A balesetben hárman meghaltak és többen megsérültek. A balesetet okozó férfi egy III. kerületi taxis nőhöz lépett oda, akinek a kocsija nyitva volt, miközben ő az autó mellett dohányzott. Ekkor a férfi bepattant az autóba. A nő ugyan megpróbálta megállítani a tolvajt, de az erősebb volt nála, ezért el tudott hajtani a taxival. 

Ezután az Árpád híd Pesti oldalán lévő lehajtóra hajtott, vagyis a forgalommal szemben érkezett meg a hídra 22 óra 20 perckor. Már a felhajtón nekiment egy autónak, de abban a balesetben senki nem sérült meg. A száguldó sofőr továbbhajtott, ekkor történt a tragédia. A margitszigeti lehajtó után, a hídon két autóval karambolozott, egy egy Suzuki Ignisszel és egy másik taxissal. A Suzukival frontálisan ütközött, ami a becsapódástól annyira megrongálódott, hogy a benne utazó két ember, 32 éves nő, és egy 34 éves férfi a helyszínen meghalt. Valamint a balesetet okozó férfi sem élte túl a karambolt. A rendőrség három ügyben folytat büntetőeljárást az elhunyt férfi ellen. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről