Bosszút állna a kisfiút felrúgó karatemesteren egy thai box világbajnok

Kunkli,Tivadar,Thai,box,Agócs,Tibor
Fotó: https://www.facebook.com/peter.hajdu.526/videos/1131684838130847
Vágólapra másolva!
Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, sokkoló dolog történt a napokban a szolnoki kalandparkban. Akkorát rúgott egy kisgyerekbe egy gyerekcsoport kísérője, hogy az szinte felrepült és arccal a földre esett. A súlyos gyerekbántalmazás a kalandpark munkatársainak tűnt fel, akik azonnal értesítették a rendőrséget. Az eset óriási felháborodást keltett az egész országban, rengetegen írtak arról a közösségi oldalakon. Most egy thai box világbajnok szólalt meg, kihívta egy küzdelemre a karatemestert.
Vágólapra másolva!

A gyerekcsoport nyári programon vett részt a szolnoki kalandparkban, a biztonsági kamerák felvételein jól látszik, hogy a férfi a karjánál fogva rángatja el a gyereket a társai mellől, majd akkorát rúg belé, hogy az szinte megpördül. A férfi ezt követően pedig teljes nyugalomban elsétál, és hagyja a földön fekve sírni a gyereket.

A Magyar Nemzet most arról ír, hogy Kunkli Tivadar thai box világbajnok küzdelemre hívta ki a férfit

Én is hírét vettem annak, hogy a szolnoki kalandparkban egy karatemester felrúgott egy kisgyereket.

 "Ez nem sporthoz méltó viselkedés. Hatvanéves vagyok, soha nem hívtam ki még senkit. Bármilyen szabályrendszerben kihívlak, mondd az időpontot, hol és mikor, ne légy gyáva, ne bújj el!” – üzente a sportoló. Mint írták, azóta kiderült, hogy nem ez volt az első eset, hogy a férfi agresszívan lépett fel. Egy tinédzser egy korábbi közös edzésükkel kapcsolatban elmesélte, hogy éppen bemelegítettek, ő azonban dekoncentrált volt. A karatemester egyik pillanatról a másikra megpofozta. 

Mért nem tudsz figyelni? Összevissza bambulsz! Itt van az új gyerek, de ő is ide tud figyelni

– mondta neki. A fiatal gondolkodott, hogy feljelentést tesz a rendőrségen, de nem volt az esetről felvétele, így nem tett semmit. A fiút kivették a szülei a Yakuzák SE-ből és többet nem ment az edzőhöz. Egy édesapa egy másik esetnek volt szemtanúja, ezt írta egy közösségi oldalon. 

Akkor mint szülő rád szóltam és neked állt feljebb. Azt mondtad, hogy te sensei vagy és ez edzés... A fiú meg zokogott... A vitánk a bevásárlókocsi lökdösésig fajult, mai napig bánom, hogy nem mentem tovább.

Megszólalt a karatemester, miután kiderült, mit tett.

Amit tettem, minden szempontból elfogadhatatlan, szembe megy mindazzal, amit az elmúlt 35 évben képviseltem, tanítottam és életemmel megjelenítettem. 

"Ez nem hiba, hanem létrontás" – mentegetőzött közleményben a férfi. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!