Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Félmeztelen nő miatt állt be a győri vasútvonal

Vágólapra másolva!
Csütörtökön reggel a Mávinform arról tájékoztatta az utasokat, hogy hatósági intézkedések miatt késések lehetnek a győri fővonalon. Azonban kiderült, hogy egy félmeztelen nő volt a késések oka.
Vágólapra másolva!

Hatósági intézkedés miatt átmenetileg csak lassabban közlekedhetnek a vonatok Budapest-Kelenföld és Budaörs között – írta szerdán közösségi oldalán a Mávinform. A győri fővonalon 15-30 perces késésekkel kellett számolni a reggeli órákban. 

Fotó: Roviden.hu/Facebook/Bicskei Csevegő

Ahogy kiderült, a hatósági intézkedés oka azonban nem mindennapi. A Röviden.hu kiszúrta, hogy a bejegyzéshez írt hozzászólásoknál kiderült: a sínek között egy zavart, félmeztelen nő sétálgatott, amiről egy Facebook-posztban egy fotót is megosztottak.

Ahogy azt korábban megírtuk, egy félmeztelen utas szétverte a palmai repülőteret és megtámadta a személyzetet, amiért lekéste a járatát. A férfi tombolását videóra vették. A férfi azért dühöngött, mert lekéste a Gran Canariára induló járatát és a beszámolók szerint fizikailag is bántalmazta a Ryanair egyik alkalmazottját.Később hat biztonsági őr érkezett a helyszínre, ahol a férfi még mindig tombolt. A férfi ekkor bement a női mosdóba, ahol összetört egy tükröt, és azzal fenyegetőzött, hogy megöli magát.

Több utast megütött, és a rendőröknek is nekitámadt egy meztelen nő a chilei Arturo Merino Benitez nemzetközi repülőtéren. Az esetről videó is készült, a nő tombolását sokan a filmbéli Terminátorhoz hasonlították, bár voltak akik szerint inkább segíteni kellett volna neki. Végül a rendőrök lefogták és eltávolították a helyszínről. Úgy tudni alkoholt és drogot is fogyasztott, mielőtt tombolni kezdett.

Január 22-én, délután a budapesti Szent István-bazilikában egy mentálisan zavart külföldi férfi a templomőröket félretaszítva berontott a templomtérbe, a szentélyben levetkőzött és méltatlanul viselkedett. Mivel felszólításra nem hagyta abba a rendbontást, a rendőrség vezette el. 

Az alábbi felvételeket a chicagói O'Hare repülőtéren készítették, ahol egy meztelen férfi sétált a betonon, hogy a C10-es kapunál felszálljon a Delta járatára. A férfit letartóztatták. Egyelőre nem tudják tettének okát, és hogy miként tudott kijutni a betonra. 

Egy meztelen nő sétálgatott a Denveri Nemzetközi Repülőtéren 2021 szeptember 19-én hajnali öt óra körül. A zavart nő a reptér A-37-es kapujának a közelében járkált, és többek között arról kérdezgette az utasokat, hogy hogy vannak, illetve honnan érkeztek.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről