Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Halálos baleset történt az 52-es főúton

Vágólapra másolva!
Tömegbaleset történt Szabadszállás térségében 8 óra körül. Két kamion, egy kisteherautó és egy személygépkocsi ütközött össze a főút 27-es kilométerénél. A balesetben többen megsérültek, egy ember a helyszínen meghalt. A térségben teljes útlezárás van érvényben.
Vágólapra másolva!

Tömegbaleset történt Szabadszállás térségében csütörtökön reggel 8 óra körül. 

Két kamion, egy kisteherautó és egy személygépkocsi ütközött össze a főút 27-es kilométerénél - írja honlapján a rendőrség. 

A balesetben többen megsérültek, egy ember a helyszínen meghalt.

 A térségben teljes útlezárás van érvényben a helyszíni szemle és műszaki mentés idejére. A rendőrök a forgalmat Szabadszállás és Fülöpháza felé terelik. A baleset következtében két ember beszorult, őket a kecskeméti és a kiskőrösi hivatásos, valamint a szabadszállási önkormányzati tűzoltók feszítővágó segítségével szabadítanak ki a járművekből. A műszaki mentést a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítja.

 A helyszínre két mentőhelikopter is érkezett.

Ahogy korábban beszámoltunk róla, az M1-esen is tömegszerencsétlenség történt reggel. Szerda éjszaka pedig halálos baleset történt az Árpád hídon: három gépkocsi ütközött össze Budapesten, az Árpád híd Pestről Budára vezető oldalán, a balesetben hárman meghaltak és többen megsérültek.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről