A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Akció Budapesten, több bűnözőt is elfogtak a villamosokon

Vágólapra másolva!
A fővárosi járatellenőrzési akcióban, július 18-án huszonegy emberrel szemben intézkedtek a BRFK és a BKK munkatársai a budai villamosokon, megállóiban és környékén - közölte a Budapesti Közlekedési Központ hétfőn az MTI-vel.
Vágólapra másolva!

Azt írták, a 17-es, a 19-es és a 41-es villamos vonalát ellenőrizték kiemelten. 

Az ellenőrzés részét képezte a Batthyány tér is, ahol nagytakarítást tartott partnereivel a BKK. 

A rendőrök a villamosokon és a megállóhelyeken 21 esetben észleltek bűncselekményt vagy szabálysértést, melynek során három embert elfogtak, kettőt előállítottak, hét esetben tettek szabálysértési feljelentést. Szintén hét esetben szabtak ki közigazgatási, illetve kettő esetben helyszíni bírságot. 

A BKK-ellenőrök kiemelt létszámban, 10 csoportban mozogva, a villamosvonalak teljes hosszán ellenőrizték az utazási jogosultságot, valamint kiszűrték a szabálytalankodókat

 - tudatták a közleményben. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai fokozott figyelmet fordítottak a kijelölt járatokra és környezetükre. A BKK az állami szervezetekkel és a fővárosi cégekkel közösen kiemelten kezeli a közösségi közlekedést igénybe vevők biztonságát, ezért egyéb napi teendőin felül rendszeresen vesz részt a közös járatellenőrzési akciókban - írták.

Ha gyakran közlekedik villamossal, alábbi cikkünk érdekes lehet az ön számára:  Ez sokakat érint: több villamos közlekedése is változik szombattól.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!