Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Pálinka miatt késelte meg élettársát egy nő Mikepércsen

Vágólapra másolva!
Egy mikepércsi pár rendszeresen együtt italoztak. Szinte az összes pénzüket alkoholra költötték, ezért többször vitatkoztak egymással a rossz pénzügyi helyzetük miatt. Tavaly októberben azonban azon vesztek össze, hogy a férfi számon kérte a nőt, amiért a pénzükből nem pálinkát vett. A nő emiatt dühös lett és hasba szúra élettársát, akinek emiatt életveszélyes sérüléseket okozott.
Vágólapra másolva!

A mikepércsi pár évek óta rossz anyagi helyzetben volt, mivel az összes pénzüket italozásra költötték. Emiatt többször össze is vesztek. Egy ilyen vita fajult el tavaly október 22-én, mikor a pár már reggel óta ivott.

Kora délután a férfi vitatkozni kezdett a nővel, számon kérte, hogy a délelőtt kapott pénzből miért nem pálinkát vett. Ekkor vita veszekedéssé fajult és a nő olyan dühös lett, hogy bement a konyhába és onnan kihozott egy kést. Ezután odaszaladt az udvaron álló férfihoz és teljes erőből hasba szúrta. Emiatt a férfi életveszélyes állapotba került.

A nő mikor felfogta, hogy mit tett, azonnal hívta a menőket, akik meg tudták menteni a férfi életét a gyors orvosi segítségnek köszönhetően.

A jelenleg bűnügyi felügyelet alatt álló nő ellen, az ügyészség élteveszélt okozó testi sértés miatt emelt vádat, és indítványozta, hogy 3 év 6 hónap börtönbüntetésre ítéljék és emellett 4 évre tiltsák el a közügyektől is.

kés, élettársát szúrta hasba egy nő Mikepércsen
Ezzel a késsel szúrta hasba élettárást a nő. 
Fotó:  Magyarország Ügyészsége 

Tavaly júliusban egy szigethalmi nő alvó férjével végzett, mert féltékeny volt rá. Több év házasság után egy nő és egy férfi között a veszekedések szinte mindennaposak voltak, akik emiatt rendszeresen italoztak. Az egy vita tavaly nyáron azonban elfajult és a nő mellkason szúrta férjét, aki éppen aludt, de a szúrás miatt felébredt és kirohant a házból, majd a szomszédaitól kért segítséget, akik hívták a mentőket és a rendőrséget is. 

Egy demecseri nő és férje között is elfajult a vita és az asszony gyerekei előtt gyilkolta meg a férjét. Budapesten egy holland nő féltékenységből szúrta le párját egy bérlakásban, ugyanis a nő azt sejtette a férfi megcsalja őt.

Június elején egy férfi felhívta a volt feleségét, hogy elutazik Beloianniszba, ahol meg fogja késelni őt. A férfi ezután be is váltotta az ígéretét.

Egy Barcs közelében élő férfi ki akart békülni az unokaöccsével, ezért italozni kezdtek egymással. Az este végén a férfi azonban minden előjel nélkül rátámadt a rokonára és megkéselte.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről