Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Élettársa fiát késelte meg egy román férfi Lajosmizsén

Vágólapra másolva!
Egy Magyarországon élő román férfi azért veszett össze az élettársa fiával, majd kölcsönösen tartoztak egymásnak. A vita hevében összeverekedtek, majd a férfi egy késsel mellkason szúrta.
Vágólapra másolva!

A férfi és az élettársa fia nem voltak rossz kapcsolatban egymással, külföldön is dolgoztak együtt, de kölcsönösen tartoztak egymásnak. A fiú 2023 októberében egy külföldi munkából jött haza, majd telefonon megkereste a férfit, hogy a korábbi bérelt otthonukban tárolt használati tárgyait, műszaki cikkeket visszaszerezze. A férfi erre elmondta neki, hogy átvitte azokat az egyik rokonához. A fiúnak ez nem tetszett, ezért összevesztek egymással. 

A fiú még aznap elment a lajosmizsei házhoz az ismerőseivel, ahol ott volt a férfi és a rokonai is. A férfi és a fiú összevesztek egymással a tárgyak, valamint a tartozások miatt. Verekedni kezdtek egymással a teraszon, ráncigálták és torkon fogták egymást. 

Ekkor a férfi elővett egy bicskát és mellkason szúrta a fiút. 

Fotó: Ügyészség.hu 

Ekkor a fiúnak sikerült ellöknie magáról a férfit, de az így is meg tudta még sebesíteni a vállán is. Ezek után a megkéselt fiú és a társai elmenekültek. 

A fiúnak életveszélyes sérülése lett. 

Az ügyészség életveszélyt okozó testi sértés miatt emelt vádat a férfi ellen. Azt javasolják, hogy a bíróság ítélje börtönbüntetésre és utasítsa ki az országból - Ügyészség.hu

Tavaly júliusban egy szigethalmi nő alvó férjével végzett, mert féltékeny volt rá. Több év házasság után egy nő és egy férfi között a veszekedések szinte mindennaposak voltak, akik emiatt rendszeresen italoztak. Az egy vita tavaly nyáron azonban elfajult és a nő mellkason szúrta férjét, aki éppen aludt, de a szúrás miatt felébredt és kirohant a házból, majd a szomszédaitól kért segítséget, akik hívták a mentőket és a rendőrséget is. 

Egy demecseri nő és férje között is elfajult a vita és az asszony gyerekei előtt gyilkolta meg a férjét. Budapesten egy holland nő féltékenységből szúrta le párját egy bérlakásban, ugyanis a nő azt sejtette a férfi megcsalja őt.

Június elején egy férfi felhívta a volt feleségét, hogy elutazik Beloianniszba, ahol meg fogja késelni őt. A férfi ezután be is váltotta az ígéretét.

Egy Barcs közelében élő férfi ki akart békülni az unokaöccsével, ezért italozni kezdtek egymással. Az este végén a férfi azonban minden előjel nélkül rátámadt a rokonára és megkéselte.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről