Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Lopott taxival okozhatták az Árpád hídon történt brutális balesetet

Vágólapra másolva!
Lopott autóval okozhatták az Árpád hídon történt halálos autóbalesetet. A tolvaj szemben a forgalommal menekült, amikor frontális ütközött a szabályosan közlekedő autósokkal.
Vágólapra másolva!

Mint arról korábban beszámoltunk, az éjjel brutális közlekedési baleset történt az Árpád hídon egy taxi nagy sebességgel a forgalommal szembe hajtott, majd frontálisan ütközött a szemből, szabályosan közlekedő Suzuki Ignisszel, amibe hátulról belement egy másik, szintén szabályosan közlekedő Skoda Octavia. A forgalommal szemben hajtó taxit vezető ember, valamint a Suzuki két utasa meghalt a balesetben. Az eset után készült videók ide kattintva érhetők el.

A Baleset-info  pontosabb információval rendelkezik a halálos balesettel kapcsolatban, azt írják, hogy 

egy férfi egy Toyota Camry taxival szemben a forgalommal menekült, miután a híd budai hídfőjénél erőszakkal elvette a kocsit a tulajdonos taxis hölgytől, majd frontálisan ütközött 

a Népfürdő utca felől szabályosan érkező Suzuki Ignisszel, amely megpördült, ekkor pedig a mögötte érkező Skoda kombi taxi is belerohant a Suzukiba - írja a Mandiner.

Szinte mindenki beszorult a roncsokba, az Ignis összes ajtaját levágták, a tetejét pedig felhajtották a tűzoltók, a Skoda taxi bal első ajtaját szintén le kellett vágni, mint ahogy a Camry mindkét bal oldali ajtaját is”

– fogalmaztak.

Az esetről több fotót is megosztottak a mentőcsapatok.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről