A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Ma temetik az Árpád hídi tragikus baleset egyik áldozatát

 Halálos, baleset, az, Árpád, hídon, Budapest, 2024. július 3.,
a balesetben hárman haltak meg
Fotó: MTI/Mihádák Zoltán
Vágólapra másolva!
Hárman is meghaltak abban a balesetben, amit egy ámokfutó autós okozott az Árpád hídon január 3-án. A vétkes sofőr és egy szerelmespár is áldozattá vált, egy taxis pedig súlyosan megsérült. A pár egyik tagját már eltemették, a másikat ma temetik. Nem egymás mellé kerültek.
Vágólapra másolva!

Az erdélyi Gyergyóditróban délután helyezik végső nyugalomra a július 3-i Árpád hídi tragédia fiatal áldozatát, a 34 éves dr. B. Ervint. B. Roland az esti órákban ellopott egy taxit és szemből felhajtott az Árpád hídra. Az ámokfutó előbb egy taxinak, majd egy Suzukinak is nekicsapódott. 

 Halálos, baleset, az, Árpád, hídon, Budapest, 2024. július 3.,
sérült járművek az Árpád hídon, ahol összeütközött három autó 2024. július 3-án
Fotó: MTI/Mihádák Zoltán 

A Suzukiban ült Dr. B. Ervin és szerelme, a 32 éves Sz. Mónika. Mindketten azonnal meghaltak a horrorbalesetben. A fiatal jegyespár hazafelé tartott, az óbudai lakásába, 

miután az esküvői meghívókat személyesen elvitték a szeretteiknek és barátaiknak.

Pár nap nap múlva ugyanis örökre összekötötték volna az életüket. 

gyertya, gyász, tragédia, halál
Mónikát már eltemették Felvidéken, míg Ervint szombaton helyezik végső nyugalomra   Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

Mónika és Ervin családja teljesen összetört a Bors információi szerint. Máig képtelenek feldolgozni a tragédiát. A párt mindenki szerette, ahogyan ők is egymást, mégsem nyugodhatnak közös sírhelyen: míg a felvidéki Mónikát szülőfalujában, Kéménden kísérték utolsó útjára, addig az erdélyi Ervint Ditrón. Előtte azonban egy közös megemlékezést és búcsút is tartottak nekik Budapesten. A család augusztus 2-án tartotta a jegyespár búcsúztatóját Józsefvárosban.

Haláluk nagy veszteség családjaik, szakmájuk, közösségeik számára egyaránt. Búcsúztatásukról, temetésükről és emlékük méltó megőrzéséről a két család közösen gondoskodik

- írta Mónika és Ervin rokonsága. Az eseményre a Jézus Szent Szíve Jezsuita Templomban került sor, ahol a család délután egy órától várta a gyászoló barátokat, rokonokat és szeretteiket. Mónikát családja már elkísérte az utolsó útjára, a szertartáson szívszorító búcsút vettek tőle augusztus 9-én. Párját most helyezik végső nyugalomra. A gyászjelentésen Kosztolányi Dezső szívfacsaró szavaival búcsúznak a jegyespártól: 

"Akarsz játszani boldog szeretőt,
színlelni sírást, cifra temetőt?
Akarsz-e élni, élni mindörökkön,
játékban élni, mely valóra vált?
Virágok közt feküdni lenn a földön
s akarsz, akarsz-e játszani halált?"

A temetésen Mónikáról is megemlékeznek. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!