Magyar Péter életviteléhez jól jött a magas uniós fizetés

Magyar Péter, MagyarPéter, részeg, botrány, magyarpéterbotrány
Vágólapra másolva!
Noha a kampányt végighazudva Magyar Péter több hónapon keresztül azt ismételgette, hogy nem kell neki a pénzes európai parlamenti állás, a választást követően bejelentette, mégis beül az unió döntéshozó testületébe. Ekkor hangsúlyozta azt is, ő nem brüsszeli bárokban akarja múlatni az időt. Magyart pár nappal később egy budapesti elit szórakozóhelyről dobták ki, mert részegen mulatva nőket inzultált, valakinek elvette a telefonját, amit a Dunába dobott. Az ügyben a rendőrség is nyomoz.
Vágólapra másolva!

– Mi mindig értetek fogunk dolgozni a nap 24 órájában és a hét 7 napján. […] Nem mindegy, hogy az ember a nap 24 óráját munkával tölti, vagy egyébként teniszezik kint Brüsszelben, vagy egyébként klubokba meg bárokba jár. Erre is tudok példát mondani. Én nem így fogom múlatni az időt – mondta Magyar Péter, amikor bejelentette, hogy korábbi állításával szemben felveszi az uniós képviselői mandátumot.

A bejelentéssel egyrészt 

gyakorlatilag elismerte, hogy végighazudta a választási kampányt,

hiszen folyamatosan azt ismételgette, hogy nem kell neki a pénzes uniós állás.

Másrészt érdekes a nyilatkozat időpontja is. A bulizás elleni szólamait ugyanis Magyar június 18-án fogalmazta meg, három nappal később viszont a nyakánál fogva dobták ki egy hazai diszkóból, mert botrányt okozott. Az Ötkert nevű elit szórakozóhelyen Magyar nagyon részegen fiatal lányoknak tett ízléstelen megjegyzéseket, s előfordult, hogy szexuális ajánlatot is.

Érdemes felidézni, hogy a bulizást szavakban elítélő politikus hogyan viselkedett a tinidiszkóban. Nem egy vendéggel összeveszett, mert több mulatozó nő párja is a helyszínen volt, akik számon kérték rajta a botrányos viselkedést. Az egyik férfi kamerával rögzítette Magyar randalírozását, a politikus ezért erőszakkal kivette a kezéből a telefonját, majd miután a biztonságiak kivezették a klubból, a Dunába dobta a készüléket. Utóbbiért garázdaság miatt folyik nyomozás.

A Ripost megszólaltatott szemtanúkat, köztük egy édesapát, aki szóvá tette Magyar Péter elfogadhatatlan magatartását, a beszólásokat, különös tekintettel a nagy számban jelen lévő, 18. életévüket még be nem töltött lányokra. Magyar korlátok nélküli „szórakozásáról” több felvétel is készült.

A diszkóbotrány csak megerősíti mindazt, amiről Varga Judit a Hajdú Péternek adott márciusi interjúban beszélt egykori férje féktelenségére, mulatozására utalva.

 Magyar például az egyik buli után – Varga Judit elmondása szerint – 

részegen ment haza és vágta egykori felesége hátához a nadrágját az övcsattal együtt.

Ezeknek a történeteknek a sorába illeszkedik az az eset is, amelyről Magyar egy korábbi randipartnere számolt be. A magát Laurának nevező nő szerint egy társkereső oldalon Magyar például jachtozós képekkel igyekezett felkelteni maga iránt az érdeklődését. A randin aztán – állította a nő – Magyar erőszakoskodott vele. Emiatt szintén született feljelentés.

Magyar Péter fent vázolt életviteléhez nyilván sok pénz kell, ezért jól jött számára az európai parlamenti pozíció és az ezzel járó magas jövedelem - írja a Magyar Nemzet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!