A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNFucsovics Márton | Marozsán Fábián
20:50TeniszTallon Griekspoor/Wesley Koolhof-Marton Fucsovics/Fabian Marozsan
HUNAndrásfi Tibor
21:20VívásMohamed El Sayed-Tibor Andrasfi
NyílNyíl

Orbán Viktor: Trump elnök Tusnádfürdőn - videó

Vágólapra másolva!
Telefonon beszélt egymással Orbán Viktor miniszterelnök és Donald Trump amerikai elnökjelölt, mielőtt a magyar kormányfő megtartotta idei előadását Tusnádfürdőn.
Vágólapra másolva!

Trump elnök Tusnádfürdőn 

😎

– ezzel tett közzé közösségi oldalán egy újabb bejegyzést Orbán Viktor miniszterelnök a tusnádfürdői előadásával összefüggésben.

A videóból kiderül: a magyar kormányfő felszólalása előtt nem sokkal telefonon beszélt Donald Trump amerikai elnökjelölttel. Orbán Viktor a republikánusok elnökjelöltjének szívből jövő üdvözletét tolmácsolta hallgatóságának. 

A miniszterelnök videós bejegyzése:

A kormányfő immár hagyományosan idén is felszólalt a 33. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor rendezvényén. Előadását – mint minden korábbi évben – hatalmas várakozás előzte meg. Rengeteg vendég és résztvevő a helyszínen hallgatta végig Orbán Viktor beszédét. A magyar miniszterelnök ennek során adta át Donald Trump üdvözletét hallgatóságának. A jelenlévők – amint az a videóban hallható – tapssal fogadták az amerikai elnökjelölt szavait.

A miniszterelnöki beszédről az Origo percről percre közvetítését erre a hivatkozásra kattintva érheti el.

A beszéd alapján készült cikkünk – a miniszterelnöki beszédben elhangzottak kiemelésével – ide kattintva érhető el.

Az Orbán Viktor oldalán megjelent tusványosi képválogatást – "Mosolyalbum" címmel – ebben a cikkünkben mutattuk be.

A kormányfő beszédében az értékelés mellett szót ejtett várható intézkedésekről is a magyar családok illetve a gazdaság védelmében. Ezzel kapcsolatban a beszédet követő elemzők fejtették ki meglátásaikat. A szuverenitásunk védelme nem merülhet ki csupán az alkotmányos védelemben, azt széles körben például a gazdaságra is ki kell terjeszteni, így Orbán Viktor bejelentette, hogy a 2025-ös költségvetés függvényében átfogó kkv-stratégia jöhet, ennek megfelelően a családokat is meg kell erősíteni, támogatni kell őket, és nagy hangsúlyt kell fektetni a jövő nemzedékére, hiszen nemzeti alapon, bátor, fiatal harcosokra van szükségünk – erről Ifj. Lomnici Zoltán beszélt az Origónak a kormányfői tusnádfürdői beszédét értékelve. Az értékelést teljes terjedelmében itt olvashatja el.

Orbán Viktor miniszterelnök idei tusványosi előadásáról a teljes felvételt a Hír TV által közzétett videóban tekintheti meg. Ehhez erre, a YouTube oldalára navigáló hivatkozásra kell kattintania.

Cikkünk kiemelt képe: Orbán Viktor miniszterelnök előadást tart a 33. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktáborban az erdélyi Tusnádfürdőn 2024. július 27-én; mellette Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának fideszes elnöke, és Tőkés László, az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács (EMNT) elnöke /  forrás: MTI/MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!