Óriásit rúgott egy kisfiúba egy gyerekcsoport kísérője Szolnokon, a gyerek felrepült a levegőbe a rúgás erejétől - videó

Fotó: Fábián Eszter
Vágólapra másolva!
Akkorát rúgott egy kisgyerekbe egy gyerekcsoport kísérője, hogy az szinte felrepült és arccal a földre esett. A súlyos gyerekbántalmazás a szolnoki kalandpark munkatársainak tűnt fel, akik azonnal értesítették a rendőrséget.
Vágólapra másolva!

A kisfiú arccal előre a földbe csapódott, majd fekve zokogott fájdalmában. A gyerekcsoport nyári programon vett részt a szabadidő-parkban. A Tények pedig úgy tudja, a gyerekbántalmazó az egyik kísérő volt. A kalandpark üzemeltetője is megszólalt, azt mondták, a gyermekek elleni erőszak minden formáját elítélik, ezért rendőrségi feljelentést tettek - számolt be a Tények.

A kalandpark biztonsági kameráján jól látszik, hogy a férfi a karjánál fogva rángatja el a gyereket a társai mellől, majd akkorát rúg belé, hogy az szinte megpördül. A férfi ezt követően pedig teljes nyugalomban elsétál, és hagyja a földön fekve sírni a gyereket, akin a kalandpark védősisakja is rajta volt, azonban egyelőre nem tudni, hogy így is megsérült-e.

Az esetet senki sem jelentette, egészen addig míg a kalandpark dolgozói észre nem vették a biztonsági kamera felvételein. Molnár Lajos a városüzemeltetés sajtószóvivője a Tényeknek elmondta, hogy a kalandpark munkatársait sokkolták a felvételen látottak. Leszögezte: 

a kísérő tette semmilyen körülmények között nem elfogadható.

A felvételeket azonnal továbbították a rendőrségnek, akik garázdaság ellen miatt indítottak eljárást és keresik a kisfiút bántalmazó kísérőt.

2024 márciusában jött a hír, hogy borzalmas kínokat élt három kisgyerek egy Győr-Moson-Sopron vármegyei faluban. Alig kaptak enni, koszban, mocsokban éltek. Volt, hogy azt ették, amit mások a kutyáknak raktak ki. Az anyjuk aztán egész napra, egész egyszerűen magukra hagyta a három kisgyereket, köztük azt a kisbabát, aki akkor mindössze nyolc hónapos volt.

A zsúfolt házban cigarettacsikkek voltak eldobálva, cigarettafüst terjengett, amitől a gyerekeknek gyakran volt felső légúti hurutos megbetegedése.

Nyáron a gyermekvédelmi szakemberek családlátogatásakor a lázasan fekvő apát otthon találták, aki azért nem ment orvoshoz, mert elfogatóparancs volt ellene érvényben.

Miután az apát elvitték, aki az egyetlen kereső volt, az anya, a hatóságok segítsége ellenére sem tudta ellátni a gyerekeket. A kegyetlen anya akár hét és fél évre is börtönbe kerülhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről