A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNPongrácz Bence
12:10CselgáncsHifumi Abe-Bence Pongracz
HUNKoch Máté
12:25VívásMate Tamas Koch-Grabiel Lugo
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNSiklósi Gergely
13:40VívásJakub Jurka-Gergely Siklosi
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
NyílNyíl

Sokkot kapott egy kisgyerek Budapesten az ömlő vér látványától

Vágólapra másolva!
Életveszélyes állapotban lévő sérültet látott egy család Zuglóban, miközben autójukkal egy kereszteződésben álltak. A kocsiban utazó egyik kisgyerek sokkot kapott a vérző sérült látványától.
Vágólapra másolva!

Egy rémálom vált valósággá Zuglóban egy édesapa számára, aki néhány napja gyerekeivel a család autóját használva az egyik nagymamához tartott. A Semsey Andor és az Ilka utca sarkán tilos jelzésénél kellett várakozniuk, amikor az apa észrevette, hogy a kereszteződésben valami nincs rendjén: emberek sürögtek egy vélhetően súlyos sérült illető közelében, akiből – ezt az autóból is lehetett – látni ömlött a vér.

rendőrség, rendőrautó, illusztráci
Képünk illusztráció
Fotó: Csudai Sándor - Origo

Az édesapa reménykedett abban, hogy a jelzőlámpa gyorsan zöldre vált, és az autóban ülő gyerekei nem látják meg azt, amit ő látott, ám végül megtörtént az, amitől tartott: a gyerekei is észrevették azt a közelben zajlott.

Azt láttam, hogy két-három ember sürgölődött a fekvő férfi körül, kezükben véres kötszer. A földön rengeteg friss vér volt!

– idézte fel a József nevű férfi a történteket a Metropolnak

Az édesapa szerint óriási volt a pánik a helyszínen, s bár látszott, hogy a jelenlévő segíteni akartak, nyugodtságukat nem tudták megőrizni. „Arrébb, a rendőrautó mellett telefonált valaki. Kapkodtak, idegesek voltak, pánikoltak” – mesélte a látottakról.

A férfi tudta, mindent meg kell tennie azért, hogy gyerekei ne vegyék észre, mi zajlik a közelükben. De a piros lámpán nem hajthatott keresztül. A zuglói apa elmondta: megtörtént az, amit el akart kerülni: a lánya meglátta az erősen vérző férfit.

A mamájához odaértünk, és láttam, hogy szótlan volt, ijedtnek tűnt. A liftben mondta, feküdt egy bácsi, és látott vért is!

– mesélte a férfi, aki biztos volt benne, hogy a lánya borzasztóan megrémült az esettől. 

Ezért a zuglói férfi, hogy megnyugtassa a rémült kisgyereket, egy történetet talált ki arról, hogy mi előzhette meg a kereszteződésben látott borzalmas jelenetet. „Azt mondtam, hogy elesett, és megütötte a kezét, és a bácsik segítenek neki. Szerencsére az elesős sztori segített megnyugtatni” – mondta József.

A nyomasztó látvány persze azokban a felnőttekben is nyomot hagyott, akik látták a vérében fekvő férfit. Egyes közösségi oldalakon találgatások indultak a történtekről. Vannak, akik úgy tudják, egy drogos férfi vagdosta össze magát, az ő vérét látták József és gyerekei is.

Az elmúlt napokban más esetek is borzolták a Budapesten közlekedők kedélyeit. Miként az Origo arról beszámolt, július 20-án reggel végzetes kimenetelű baleset történt a Róbert Károly körúton, amelyet egy külföldi rendszámú Mercedes okozott. A Mercedes sofőrje és két utasa egy buli után indultak útnak, amikor a piros jelzést figyelmen kívül hagyva, nagy sebességgel beleütköztek egy 47 éves, szabályosan közlekedő sofőr Suzukijába. A Bors úgy értesült, hogy a baleset után a Mercedes kilométerórája 160-at mutatott.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!