Többmilliós brüsszeli fizetésért hazudta végig az egész tavaszt Magyar Péter

Magyar Péter, MagyarPéter, részeg, botrány, magyarpéterbotrány
Vágólapra másolva!
Magyar Péter érzékelhette, hogy a pártépítés kemény feladat, közel sem elég egy platóról kiabálni, ezzel szemben Brüsszelben jó fizetés mellett közös képeken szerepelhet olyan magyargyűlölő és háborúpárti politikusokkal, akik abban érdekeltek, hogy Magyarországnak egy gyenge és instabil kormánya legyen - mondta el Rotyis Bálint az Origónak adott interjúban. A Nézőpont Intézet elemzője szerint Magyar Péter egy háborúpárti koalíció része lett, azaz részese annak a globalista koalíciónak, mely az orosz-ukrán háború elhúzódásban érdekelt, és azt szeretnék elérni, hogy minden uniós állam, azaz Magyarország is részese legyen a konfliktusnak.
Vágólapra másolva!

Hiába hajtogatta az elmúlt három hónapban Magyar Péter, hogy esze ágában sincs beülni az Európai Parlamentbe, június végén mégis átvette a mandátumát. Miért hazudott erről? Végig ez lehetett a célja?

Magyar Péter már több hamis állítást is tett saját politikai karrierje során, az egyik legnagyobb hazugsága pedig az volt, hogy nem lesz európai parlamenti képviselő. Döntését részben azzal indokolta, hogy neki itthon pártot kell építeni, dolgoznia kell, és ezért nem mehet el, most mégis Brüsszelbe helyezte át a székhelyét. 

Magyar Péter érzékelhette, hogy a pártépítés kemény feladat, közel sem elég egy platóról kiabálni, ezzel szemben Brüsszelben jó fizetés mellett közös képeken szerepelhet olyan magyargyűlölő és háborúpárti politikusokkal, akik abban érdekeltek, hogy Magyarországnak egy gyenge és instabil kormánya legyen.

Fotó: Facebook

Magyar Péter széles mosollyal az arcán utazott Strasbourgba az Európai Parlament alakuló ülésére, amiről fényképes posztot és videót is közzétett a Facebookon. Ez a fajta viselkedés miről árulkodik az exférj személyiségét illetően?

Magyar Péter személyiségéről eddig az derült ki, hogy 

önmagán kívül a pénzt és a pozíciót is rendkívüli módon szereti. 

Manfed Weber és a többi háborúpárti politikus most látszólag körberajongja Magyar Pétert, azzal a céllal, hogy talán vele sikerül meggyengíteni a békepárti magyar kormányt. Magyar Péter pedig jól láthatóan nem veszi észre, hogy csak egy eszköz a háborúpárti politikusok kezében, sőt élvezi ezt a látszólagos népszerűséget. Magyar Péter nem más, mint egy végtelenül hiú ember, aki arra vágyik, hogy a brüsszeli bürokraták megveregessék a vállát.

Magyar Péter, MagyarPéter, részeg, botrány, magyarpéterbotrány
 Magyar Péter Fotó: Origo

Miközben ezt a munkát korábban „húszezer eurós kamuállásnak” nevezte, és szerinte a politikusok eddig csak kifizetőhelyként tekintettek Brüsszelre, ahonnan öt év alatt akár 2 milliárd forintot is haza lehet lapátolni, most az embereket átverve képviselő lett. Ennyire fontos lehet számára a pénz?

Magyar Péter két ok miatt kezdett politikai karrierbe. Egyrészt a volt felesége, Varga Judit sikeres politikus volt, aki saját erőből komoly eredményeket tudott felmutatni, míg Magyar Péter semmit sem ért el önmagától. Továbbá Magyar Pétert korábbi munkahelyéről elbocsátották, és ahelyett, hogy a piacon próbált volna bizonyítani, helyette az általa csak „húszezer eurós kamuállásnak” nevezett képviselői mandátum megszerzését tűzte ki célul. 

magyarpéter
Magyar Péter a parlament épülete előtt pózol méregdrága luxusöltözékében.
Fotó: Facebook

Vannak olyan emberek, akik számára a pénz a legfontosabb, Magyar Péter bűne viszont az, hogy miközben a pénz motiválja, azzal áltatja a híveit és szavazóit, hogy a magyar politika világában változást szeretne elérni.

Egy mezőhegyesi fórumon arról beszélt, hogy bár ő fogja vezetni a pártja listáját, de nem megy ki Brüsszelbe: „Ezt megígérhetem! Itthon fogok dolgozni azért, hogy minél előbb kormányváltás legyen Magyarországon.” Mitől változhatott meg az álláspontja?

Magyar Péter azzal szembesülhetett, hogy akár a piacon akarna helyt állni, vagy akár itthon akarna pártot építeni, az rengeteg munkával járna, a sikert pedig még így sem adnák könnyen. Ezzel szemben ő is láthatta, hogy ha egy európai parlamenti képviselő nem veszi komolyan a saját mandátumát, akkor öt éven keresztül, kevés munkával is sok pénzt lehet keresni. 

magyarpéter, robertametsola
A háborúpárti Roberta Metsolával is szelfizett.
Fotó: Facebook

Nem beszélve arról, ha itthon marad, akkor az ő politikai karrierje azonnal véget érhet, ha a 2026-os országgyűlési választáson veszít, így viszont 2029-ig a saját megélhetését biztosította Brüsszelben.

Lehet összefüggés a brüsszeli képviselőség elfogadása, és a szexuális zaklatási ügye között? Mint ismert ugyanis védi a mentelmi joga, így a felelősségre vonása is nehezebb lehet.

Magyar Pétert most már nemcsak a könnyű pénz ígérete, hanem a mentelmi jog megléte is motiválhatja. A tinidiszkóban elkövetett telefonlopás és a szexuális kényszerítés is törvénybe ütköző tett, így a mentelmi jog most éppen kapóra jön Magyar Péternek. Amennyiben a magyar hatóságok el akarnának járni az exférj ügyében, akkor először az Európai Parlamenthez kéne fordulni, ahol csak egy elhúzódó folyamat végén születhet döntés a mentelmi jog felfüggesztéséről. 

Magyar Péter amennyiben egy egyszerű civil lenne, és nem brüsszeli politikus, akkor a hatóságok már minden bizonnyal sokkal határozottabban léptek volna fel az ügyében.

Milyen politikára számíthatunk Magyartól az EP-ben?

Magyar Péter az Európai Néppárthoz csatlakozott, mely pártcsalád oszlopos tagja a brüsszeli háborús koalíciónak a szocialistákkal és a liberálisokkal szövetségben. Ebből kifolyólag 

Magyar Péter egy háborúpárti koalíció része lett, azaz részese annak a globalista koalíciónak, mely az orosz-ukrán háború elhúzódásban érdekelt, és azt szeretnék elérni, hogy minden uniós állam, azaz Magyarország is részese legyen a konfliktusnak. 

 

magyarpéter
Magyar Péter ismét sörrel a kezében.
Fotó: Facebook

Míg Orbán Viktor azon dolgozik, hogy az orosz-ukrán háború véget érjen, addig a brüsszeli háborúpárti koalíció tagjai Magyar Péterrel a soraikban a háború elhúzódását próbálják elérni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről