A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Tűz volt a Bikás park metróállomásnál

Vágólapra másolva!
Tűz keletkezett a 4-es metró Bikás park állomásánál, ég a megálló külső kupolájának szigetelése.
Vágólapra másolva!

Kisebb tűz keletkezett a 4-es metró Bikás park állomásánál, ég a megálló külső kupolájának szigetelése - tájékoztatta a katasztrófavédelem péntek délután az MTI-t.

Mint írták, 

az állomás földfelszíni, külső kupolájának szigetelése három négyzetméteren izzik.

A fővárosi hivatásos tűzoltók megbontják a kupola borítását, és eloltják a tüzet. Kiürítették az állomást - áll a katasztrófavédelem közleményében. 

A Budapesti Közlekedési Központ azt írta a Facebookon, hogy a 4-es metró a Bikás park megállóban nem áll meg. Az 1-es, a 17-es, a 41-es, a 47-es és az 56-os villamos, illetve a 7-es, az 58-as, a 114-es és a 213-as autóbusz igénybevételét ajánlja a társaság az utazóknak.

Frissítés:

Eloltották a tüzet a 4-es metró Bikás park állomásánál,  ahol korábban a földfelszíni, külső kupola szigetelése égett mintegy három négyzetméteren

A tájékoztatás szerint a fővárosi hivatásos tűzoltók megbontották a kupola borítását, és visszahűtötték az izzó részeket. Az állomás területét mintegy ötven embernek kellett elhagynia a tűz miatt.

Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, csütörtökön ki kellett üríteni a Campona bevásárlóközpontot, mert tűz volt az egyik étteremben. Mint kiderült, az egyik olajmelegítő okozott gondot, a tűz az álmennyezetre is átterjedt. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!