A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNMagyarország
17:30KézilabdaHungary-Sweden
HUNMagyarország
20:35VízilabdaHungary-USA
NyílNyíl

Baltával akarta megölni az ismerősét egy szolnoki férfi

Vágólapra másolva!
Egy szolnoki férfi a barátjával együtt elment az ismerőséhez Tiszaföldvárra. Ott összeveszett az ismerőssel és annak barátjával, akit később egy baltával próbált meg megölni.
Vágólapra másolva!

A férfi egy személyes konfliktus miatt február 25-én autóval elment a barátjával az ismerőséhez Tiszaföldvárra, ahol a háznál lévő két férfival össze is veszett, az egyiküket le is köpte. A hangos vitára felébredt az ismerős barátja is, aki az erkélyről lekiabálva elküldte onnan a támadó férfit. 

A férfi ezek után elindult onnan a kocsijával, de nem sokkal később megállt, elővett a kocsiból egy baltát, visszament a nyitott udvarra, ahol rátámadt az ismerőse barátjára. Az egyik kezével megfogta, majd a baltával többször a feje felé ütött. 

A megtámadott barátnak sikerült kifordulnia az ütés elől, így a balta a vállát vágta meg. 

Fotó: Ügyészség.hu 

A barát ezek után a ház felé menekült, azonban a támadó a baltával a kezében követte. A menekülő férfi felkapott a földről egy lapátot, azzal védekezett a további ütések ellen. Ezek után a házban lévő férfiak a barát segítségére siettek, a támadó pedig elmenekült. 

A támadó az eset után többször is felhívta a férfit és azt mondta neki, hogy meg akarta ölni, az ütőerét akarta elvágni. 

Az ügyészség emberölési kísérlet és felfegyverkezve elkövetett magánlaksértés miatt emelt vádat a férfi ellen és azt javasolják, hogy a bíróság ítélje börtönbüntetésre – írja az Ügyészség.hu

Ahogyan korábban megírtuk, egy Bács-Kiskun vármegyei nő kegyetlenül, egy baltával ütötte meg a fején a kutyáját. Az állat túlélte, de nagy fájdalmai voltak és sokat szenvedett. 

Letartóztatták azt a miskolci férfit, aki többször is baltával és késsel támadt rá az élettársára, és súlyos sérüléseket okozott a nőnek. Emiatt több mint 7 év börtönre is ítélhetik.

Egy Hajdú-Bihar vármegyei férfi pedig nem bírta elviselni, hogy élettársa - akivel két közös gyerekük is volt - elhagyta őt egy másik férfi miatt. Többször is életveszélyesen megfenyegette őket, egy alkalommal pedig baltával támadt a nő új párjára.

Ok nélkül támadt barátjára tavaly janár 1-én közös iszogatás után egy Hajdú-Bihar vármegyei férfi. Az egészben a legmegdöbbentőbb, hogy még korábban sem volt semmiféle nézeteltérésük. Egyszerűen csak fogott egy baltát, és feje verte vele a férfit, miközben az a konyhában főzött. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!