A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Kiakadt a Lidl alkalmazottja a vásárlók viselkedésén

Vágólapra másolva!
Egy idős bácsi hirtelen rosszul lett a tatabányai Lidl egyik kasszájánál és összeesett. A mentősök hamar a helyszínre értek. A pénztáros első munkanapját töltötte az áruházban. Megdöbbenve számolt be a többi vásárló közönyösségéről, miközben az idős férfi életéért küzdöttek.
Vágólapra másolva!

A tatabányai Lidl egyik alkalmazottja a pénztárában töltötte első munkanapját, amikor az incidens történt. Az idős férfi rosszul lett, majd elveszítette eszméletét a bolt pénztáránál. 

A mentősök már a boltban megkezdték az újraélesztést, az üzletet pedig bezárták és kiküldték a vásárlókat.

Az eladó ekkor szembesült azzal a közönnyel, ahogyan a vásárlók reagálták történekre. A Threads nevű közösségi platformon azt írta a diszkontáruház-lánc alkalmazottja, hogy elkeserítő volt látni, ahogyan a vásárlók viselkedtek. 

Mintha mi sem történt volna. Volt, aki még be is szólt az üzlet dolgozóinak, hogy ha már úgyis ott ácsorognak, akár kasszázhatnának is.

Képünk illusztráció!
Fotó: Shutterstock

Zárás előtt pár órával ájult el a kasszámnál egy ember. Sokkoló volt számomra az eset és az is, ahogyan a többi vásárló viselkedett. A legtöbben morogtak, hogy már felpakoltak a pénztárszalagra, míg mások az üzlet kiürítése közben és után is az ablakokra tapadva bámulták az eseményeket, ahogy a 3 mentős és egy ápoló a bácsi életéért küzdött. Köztük 6-10 éves gyerekek is a szüleikkel együtt

– írta a Lidl eladója a Threads nevű közösségi oldalon.

A később érkezők között is akadtak olyanok, akik nem értették, hogy miért nem vásárolhatnak be, miközben valaki életéért küzdenek a mentősök.

Mi dolgozók, sorban beálltunk az üveg elé, hogy ne lássanak be a bámészkodók, akiknek addigra már többször is jeleztük, hogy már nem fogunk kinyitni, menjenek haza! Ezek után valaki elhintette, hogy ha ott tudunk ácsorogni, akkor akár kasszázhatnánk is, hogy be tudják fejezni a vásárlást 

– számolt be vásárlók megdöbbentő viselkedéséről.

Az alkalmazott elmondta, hogy megdöbbentő volt látni az emberek önzőségét és közönyösségét, de hála az egyik fiatal vásárlónak, aki azonnal segítséget hívott, az Országos Mentőszolgálat munkatársai a sikeres újraélesztés után az idős férfit kórházba szállították - számolt be róla a Mindmegette.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!