A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Szomszédja házában lövöldözött egy férfi Karancskeszin

Vágólapra másolva!
Egy Karancskesziben élő férfi ellen indítottak nyomozást, aki augusztus 14-én engedély nélkül bement szomszédja házába, és ott egy korábbi vita miatt számonkérte az ismerősét, majd lövöldözni kezdett.
Vágólapra másolva!

Augusztus 14-én délben ez 57 éves férfi magához vette, az engedéllyel tartott gáz-riasztó fegyverét, és bement szomszédja házába, annak beleegyezése nélkül, majd ott egy korábbi veszekedés miatt számon kérte az ott lakó, 61 éves férfit. 

Az 57 éves férfi vita közben többször elsütötte a fegyverét, majd hazament. 

A lövöldözésben nem sérült meg senki. A férfit a rendőrök a lakásán elfogták és előállították, majd a nyomozók kihallgatták. A férfi végül beismerő vallomást tett fegyveresen elkövetett magánlaksértés miatt. 

A gáz-riasztó fegyvert a hatóságok lefoglalták. 

Ahogy arról az Origo is beszámolt, Közel 40 ember támadott meg egy családot Ercsiben. Gázpisztolyokkal, gumilövedékes fegyverekkel, botokkal, baseballütőkkel és autókkal támadtak, mert az egyik férfi nem vonta vissza a banda tagjai ellen tett feljelentését. A támadás során egy férfit legalább nyolcszor eltaláltak, de nem ő volt az egyetlen, akit eltaláltak a lövések. A támadók senkit sem kíméltek, ugyanis még egy 10 éves kislány is megsérült. A lövöldözésnek a rendőrök vetettek véget, a támadók egy részét a TEK-esek fogták el. Az ügyben tovább folyik a nyomozás. 

Nagyjából 6-7 autóval és gyalogosan érkeztek a felfegyverkezett támadók, akik több embert is megsebesítettek, köztük Balog Attilát is, aki a Borsnak elmondta, a közel 40 fős banda az öccse, Zoltán háza elé érkezett. Mikor Attila hallotta a fegyverek hangját, akkor a banda elé sétált, akik azonnal lőni kezdtek rá a gumilövedékes fegyvereikkel. A férfit nyolc helyen találták el. Mindezt úgy, hogy a férfi név szerint ismerte a támadókat, és csak pár méterre álltak tőle. 

A férfi azt is elmondta, azért ment feltett kézzel a támadók elé, hogy megkérdezze, miért jöttek ennyien az öccse háza elé, de rálőttek. A testvére háza előtt, a sarkon már többször is eltalálták.  
A rendőrök a bejelentés után azonnal a helyszínre mentek, majd kiderítették, hogy két helybeli család közötti vitája fajult lövöldözéssé. Ezután, másnap, augusztus 11-én, nem sokkal 12 óra után egy összehangolt akcióban, a TEK segítségével fogták el a támadókat a 6-os főút mellett. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!