A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Magyar Péter gátlástalanul szórja a pénzt: VIP a Szigeten, luxus-szórakozóhelyek, drága italok

Magyar Péter, MagyarPéter, részeg, botrány, magyarpéterbotrány
Vágólapra másolva!
Hiába fogadkozott, nem vett vissza az éjszakai bulikból Magyar Péter. A budapesti alvilág kedvenc éjszakai VIP-klubjában, a LOCK-ban tartott szigorú regisztrációhoz tartott partyja után most a Sziget exkluzív, a Porsche által „prezentált” VIP-szektorában töltötte az éjszakát a baloldali politikus.
Vágólapra másolva!

Nemrég kiderült az, hogy Magyar Péter a Sziget Fesztivál VIP-részében bulizott a barátaival a múlt héten. A baloldali politikus megadta a módját: jégbe hűtött pezsgővel és külön asztalnál hallgatta a Sziget aznapi fellépőit. A Metropol szerint Magyar kínosan ügyelt arra, hogy exkluzív bulijairól ne adjon hírt a Facebook-oldalán. A követői előtt nem büszkélkedett el azzal, hogy a Sziget VIP-részének vendége volt, de a 24.hu fotói azonban lebuktatták Magyart.

A fényképek alapján elmondható, hogy Magyar barátai társaságában egy számukra foglalt asztalnál, előttük jégbe hűtött pezsgővel múlatta az estét.
Nem ez volt az első alkalom, hogy Magyar Péter VIP-körülmények között szórakozott. A Ripost arról írt, hogy a  budapesti alvilág kedvenc éjszakai VIP klubjában a LOCK-ban is ragaszkodott az egyébként zárt körű „legénybúcsúk” lebonyolítására szolgáló VIP-szobákhoz.

A csütörtök esti költségek Metropol  számításai szerint több százezer forintra rúgtak, hiszen a nagyjából 780 ezer forintos jegyből Magyar nemcsak magának, de barátainak is szerzett.

 

Miért szereti ennyire a luxust a baloldali Magyar Péter?

Magyar Péter még júniusban okozott botrányt egy belvárosi luxus-szórakozóhelyen, majd a biztonsági őrök kidobták. Szemtanúk beszámolói és videófelvételek alapján a diszkóban részegen randalírozott, és megütött egy férfit is. A botrányos éjszaka egyik kulcsmomentuma volt, hogy Magyar az egyik jelenlévő kezéből erőszakkal ki is vette a telefonját, majd, miután a biztonságiak kivezették a klubból, a Dunába dobta a készüléket. Fontos megemlíteni, hogy Magyar, miután jelentős mennyiségű alkoholt fogyasztott, az ott lévő szemtanúk szerint nem volt hajlandó abbahagyni a kötekedést. Közben folyamatosan fenyegetőzött, hogyha „valakinek nem tetszik valami”, akkor ő majd tönkreteszi, kapcsolatai révén bezáratja a szórakozóhelyet, mert hogy ő ezt „bármikor el tudja intézni”. A botrányos estével kapcsolatban rendőrségi nyomozás is zajlik.

Magyar a hatalmas botrány után azt mondta, visszavesz a bulikból, de úgy tűnik, megint hazudott. 

A luxus-szórakozóhelyre egyébként elsősorban fiatalok járnak, köztük sok kiskorú lány is. Ami megdöbbentő, hogy a 43 éves, baloldali brüsszeli képviselő közülük próbált válogatni. 

Láthatóan, miután szakított a barátnőjével, Vogel Evelinnel, luxus-szórakozóhelyeken próbál meg fiatal lányokat felszedni.

Az Origo később részletesen megnézte, milyen árak vannak abban a klubban, ahol a dúsgazdag baloldali politikus botrányt csinált. A legdrágább whiskeyből egy üveg (hét deci) 275 ezer forintba kerül, tehát egy feles nagyjából 20 ezer forint körül van. A szórakozóhelyen 150-250 ezer forintért lehet egy üveg pezsgőt vásárolni. Magyar Péter szemtanúk szerint a sör mellett ezekből is fogyaszthatott.

A klubban 75 és 100 ezer forintért is lehet egy üveg vodkát venni, míg egy üveg tequila 220 ezer forintba kerül. 

Mindezek alapján jól látszik, hogy ezen a belvárosi szórakozóhelyen dúsgazdag emberek fordulnak meg, akik egy-egy este alatt szinte egy vagyont költhetnek el. A baloldali politikus Magyar Péter egy ilyen helyen érzi jól magát, mivel ő megteheti, hogy milliókat költsön el italokra.

Magyar amúgy is szereti a luxust, drága ruhákban jár, sokmilliós autókkal fényképezkedik.

magyarpéter, ötkert, luxus
Ezen a luxus-szórakozóhelyen bulizott Magyar Péter
Fotó: Ötkert

Magyar Péter nem átlagember, hanem a drága, VIP-helyekre akar és szeret járni, drága ruhákban és kiegészítőkben, ezekkel akar parádézni. Láthatóan szereti a feltűnést, a luxust, hiszen akkor nem ilyen helyekre járna barátnőt keresni magának. 

Magyar Péter a több tízmillió forintot érő luxusautóját is szívesen mutogatja
Magyar Péter a piros BMW-je előtt - a több tízmillió forintot érő luxusautóját is szívesen mutogatja a dúsgazdag baloldali politikus


Maffiózók kedvelt helyén bulizott Magyar
A baloldali politikus ezt követően pár hete a budapesti alvilág kedvenc szórakozóhelyén, az ukrán Uszikov család tulajdonában lévő LOCK-ban töltött egy "exkluzív estét", ide szervezte a Tisza Párt partyiát. Az Uszikov család legismertebb tagja az a jelenleg is börtönben lévő Uszikov Alex, akit egy fegyverarzenál felfedezése után azzal gyanúsítanak, hogy kapcsolatba hozható a korábbi dunaszerdahelyi maffia tömeggyilkossággal - írta a Metropol.

A történet már csak azért is ironikus, mert korábban Magyar élesen bírált minden politikust, aki a labdarúgó Európa-bajnokság ideje alatt a szervezők meghívására protokolláris feladatot látott el VIP-szektorban. Ahogy írta: „Nem könnyű az élet a VIP-ben”.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!