A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNMagyarország
12:00VízilabdaMagyarország-Szerbia

Eltűnt egy kislány a Margitszigeten

Vágólapra másolva!
A 12 éves lányt vasárnap este látták utoljára a Margitszigeten, azóta azonban nem adott életjelet magáról. A rendőrök a lakosság segítségét kérik a megtalálásához.
Vágólapra másolva!

Sanyó Jázmin Rozáliát legutóbb vasárnap este, 20 óra 35 perc körül látták utoljára a budapesti Margitszigeten. A rendőrök jelenleg is keresik a 12 éves lányt. 

Sanyó Jázmin Rozália nagyjából 140 centi magas, a fekete haja a válla alá ér, amint feltehetően copfban hord. Eltűnésekor farmer rövidnadrág és fekete póló volt rajta. 

Sanyó Jázmin Rozália
Fotó: Police.hu 

Aki felismeri a képen látható lányt, vagy információja van róla, az jelentkezzen a rendőrségen

Ahogy azt korábban megírtuk, a rendőrök egy 24 évvel ezelőtti ügyet oldottak meg. Till Tamás 2000-ben ment el otthonról úgy, hogy a közeli vadasparkból három órával később haza ér. Ez azonban soha nem történt meg. 

Az évek során felmerült az emberrablás, az emberölés és a gázolás elmélete, sőt még egy Spanyolországig vezethető pedofilhálózatra is gyanakodtak. A nyomozás eddig nem zárult le, az élő eljárás aktáit negyedévente frissítette a rendőrség. 

2024. június 11-én kaptak egy jelzést a rendőrök a Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészségtől, arról, hogy akkor, egy egykori bajai gyermekotthonban élő személy segített 2000-ben egy holttestet elásni. A rendőrség ezután egy nyomozócsoportot állított fel. A csapat tagja volt Szabó Ferenc nyugállományú rendőr is, aki 2000-ben a város rendőrkapitánya volt, és aki persze jól ismeri a helyi viszonyokat és a helyieket is.

Az áttörést egy vallomás hozta meg.

Hogy a kisfiút miért ölték meg, illetve, igaz-e, hogy elgázolták és így halt meg, egyelőre nem lehet tudni, a rendőrök vizsgálják.

Immár 26 éve annak, hogy az akkor hét és fél éves, első osztályos, mosolygós gyulai kislány, Szathmáry Nikolett nem ért haza néptáncóráról. A kislány aznap, 1998. január 14-én még elindult hazafelé, útközben össze is találkozott orvosával, akivel a helyi ABC-ig együtt ballagtak. Azonban itt elváltak útjaik, és a kislányt soha többé nem látták élve. A gyermeket évekig eltűntként keresték, mígnem 2001. február 20-án a Csabai út mellett nádvágók meg nem találták a zsákba rejtett maradványait. Az ügyben azóta is emberölés miatt nyomoznak.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!