Rendkívüli bejelentés a Keleti pályaudvarról

Vágólapra másolva!
A Keleti pályaudvar vágányain kedd reggelre befejezték a helyreállítási munkálatok nagy részét, azonban néhány vonatnál 5-10 perces késésekre és a megszokottnál hosszabb várakozási időre kell számítani.
Vágólapra másolva!

Ahogy az Origo is beszámolt róla, vasárnap este kisiklott a Kolozsvár felől érkező Claudiopolis InterCity több kocsija a Keleti pályaudvar közelében. Ezt követően megírtuk, hogy lassan újra a megszokott rend szerint üzemel a Keleti pályaudvar.

Kedden délelőtt a vonatok nagy részét már fogadja a Keleti pályaudvar

A Keleti pályaudvar bevezető vágányain kedd reggelre befejezték a helyreállítási munkálatok nagyrészét, Kőbánya felső felé már mindhárom vágányon zavartalan a forgalom, Ferencváros felé (Kelenföld felé) az egyik vágányon már közlekedhetnek a vonatok, a másik vágány várhatóan déltől lesz használható.

Már az újszászi és a hatvani vonal elővárosi vonatai is, valamint a pécsi és kaposvári IC-k is a teljes útvonalon, a Keleti pályaudvarig közlekednek. A hegyeshalmi fővonalon közlekedő vonatok egy része még kora délutánig rövidebb útvonalon közlekedik, Kelenföldről indul.

A pályaudvar bevezető vágányain fennálló korlátozás miatt néhány vonatnál 5-10 perces késésekre, a megszokottnál hosszabb várakozásra kell számítani.

- írja a mavcsoport.hu.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!