A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
1
Ezüstérem
2
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaMagyarország-Dánia
HUNMagyarország
13:30VívásHungary-Kazakhstan
HUNMagyarország
20:05VízilabdaKína-Magyarország
NyílNyíl

Gigasorsjegyet dobott piacra a Szerencsejáték Zrt.

Fotó: Szerencsejáték Zrt.
Vágólapra másolva!
Minden idők legnagyobb nyerési esélyű sorsjegyét bocsátja ki a Szerencsejáték Zrt. A nemzeti lottótársaság legújabb terméke, a Sorsjegymánia minden tekintetben TOP1 kategória: a jelenleg elérhető sorsjegykínálatból a legnagyobb főnyereménnyel rendelkezik, 250 millió forinttal és a legtöbb, összesen 16 játékkal.
Vágólapra másolva!

Sosem volt még olyan sorsjegy, amely minden tekintetben leg-nek számít a termék jellemzőit nézve. A Sorsjegymánia háromba hajtható formátumú, színes grafikával ellátott kaparós sorsjegy. A Szerencsejáték Zrt által most kibocsátott új, prémium árkategóriás sorsjegy összesen tizenhat egyszerűbb és összetettebb játékot is tartalmaz, amelyek mindegyikét tekinthetjük a közönség kedvencének – a játékosok mini keresztrejtvénnyel, betű-, szám- és szimbólumkeresővel, kockapókerrel, illetve amőbajátékkal egyaránt próbára tehetik szerencséjüket. 

Fotó: Szerencsejáték Zrt.

A Sorsjegymánia az eddigi legnagyobb nyerési eséllyel rendelkező sorsjegyünk, további erénye az, hogy gazdag és változatos játékkínálatot vonultat fel

– mondta a Szerencsejáték Zrt. stratégiai igazgatója. Uszkay-Boiskó Sándor kiemelte: „ezzel a sorsjeggyel elsősorban azokat szeretnénk megszólítani, akik önmagában a játék öröméért vásárolnak sorsjegyet. Ugyanakkor azok sem lehetnek csalódottak, akik a nagy nyereményekre utaznak: a Sorsjegymániával elnyerhető jackpot ugyanis a sorsjegyek terén rekord nagyságú összeg, 250 millió forint”.

Az új sorsjegy-sorozat minden eddiginél több, nyereménnyel kecsegtet, melyek összértéke 8,75 milliárd forint. A stratégiai igazgató hozzátette:

 A Sorsjegymánia abból a szempontból is unikálisnak tekinthető a nemzeti lottótársaság termékportfóliójában, hogy a sorsjegyek közül a legnagyobb nyerési esélyt kínálja, a legnagyobb főnyereménnyel, 250 millió forinttal. Ilyen értelemben ez a kaparós a termékpalettánk prémium darabja.

Az új kaparós a főnyereményen túl kiemelkedően sok impozáns nyereménnyel is kecsegtet, köztük húsz 10 millió forintos, illetve háromszázharminc 1 millió forintos összeget nyerhetnek a szerencsések.

További részletek a www. szerencsejatek.hu oldalán.



 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!