A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

A híd alatt támadt egy szatír egy futó nőre Hatvanban

Rendőr, rendőrségi, sziréna,
Képünk illusztráció!
Fotó: Shutterstock/ANDRANIK HAKOBYAN
Vágólapra másolva!
A fiatal nő futni indult, amikor észrevette, hogy az egyik autóból egy férfi figyeli. A férfi többször is elment melette, majd félreállt, és megvárta, ezután zaklatni kezdte a nőt. A rendőrök nyomozást indítottak az ügyben.
Vágólapra másolva!

A fiatal nő futni indult még július végén, amikor egyszer csak észrevette, hogy egy autóval követni kezdték, a sofőr ezután megelőzte és megvárta a gesztenyefasori híd alatt. 

Amikor a nő látta, hogy az idegen kiszáll az autójából, és a nemiszervét fogdosva egyenesen felé indul, a döbbenettől szó szerint pánikba esett. Az eset után  feljelentést tett a férfi ellen, 

majd megosztotta a történteket a helyi közösség oldalán. 

"Emberek, elég volt! Lássátok, tudjátok, vigyázzatok magatokra és gyerekeitekre!"

Hatvan és környékiek vigyázva menjetek a gáton! Főleg ne egyedül és gyerekeket se engedjétek! Ma futás közben egy r*hadék perverz állat a kocsijával nem elég, hogy oda-vissza ment el mellettem, majd tovább hajtott, félreállt az autójával és várt a gesztenyefasori híd alatt… Mikor odaértem, megláttam, hogy kukucskál többször felém, ezért nem is mentem a híd alatt, majd mikor odaértem, előlépett és megindult felém, miközben önkielégített. Ezüst színű autóval volt, fekete haja, fekete szakálla volt és kék póló volt rajta, sajnos nem figyeltem meg többet, minél előbb el akartam onnan tűnni. Voltam a rendőrségen, nagyon segítőkészek voltak, komolyan vették az ügyet!

 - írta a posztban.

A Heves vármegei rendőrök ezt mondták az esettel kapcsolatban:

Elektronikus úton a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitánysághoz érkezett megkeresésére válaszolva tájékoztatom, hogy az Ön által említett esettel kapcsolatban a Hatvani Rendőrkapitányságon szeméremsértés vétség elkövetése miatt indult eljárás

- közölték.

Rendőr, rendőrségi, sziréna,
Képünk illusztráció!
Fotó: Shutterstock/ANDRANIK HAKOBYAN / Shutterstock/ANDRANIK HAKOBYAN

Ahogyan néhány hónapja megírtuk, Budapesten, a XV. kerületben is feltűnt egy szatír, aki egy fiatal lányt rémisztgetett azzal, hogy nyilvánosan mutogatta a nemiszervét, ugyanezt a férfit látták két nappal később Újpalotán, amint egy másik nőnek mutogatta magát. A rendőrök őrizetbe vették, és szeméremsértés miatt eljárást indítottak ellene.

Két évvel ezelőtt pedig kislányoknak mutogatta magát egy perverz, pedofil férfi egy XX. kerületi játszótéren. A szexuálist zaklatást látta egy kutyát sétáltató nő, ő szólt rá a férfira. A pedofil ezután egy közeli villamos megállóhoz ment, ahol ismét elővette a nemi szervét, és azt egy mellette elsétáló nőnek mutogatta, ezután pedig a nyílt utcán, egy bódénak támaszkodva maszturbált.

Egy 47 éves, szintén budapesti férfi is gyerekeket zaklatott egy buszmegállóban, a legfiatalabb áldozata mindössze 13 éves volt.

Egy többszörösen büntetett előéletű szegedi szatír pedig egy villamoson mutogatta a nemiszervét egy nő előtt, majd amikor az rászólt, hogy szálljon le, még meg is ütötte.

Veszprémben pedig egy fiatal lány szoknyáját húzta fel egy perverz férfi, miközben a sajátját letolta. Azonban amikor a lány segítségért kezdett kiabálni, a férfi gyáván elfutott.

Forrás: Metropol

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!