Bosszúból, vascsővel verte az ismerősét egy férfi Siófokon

Vágólapra másolva!
A férfi és az ismerőse az egyik siófoki dohányboltban találkoztak, ahol összevesztek egymással. Másnap a férfi bosszúból megverte az ismerősét egy vascsővel.
Vágólapra másolva!

A többszörösen büntetett előéletű, harmincas éveiben járó férfi tavaly szeptemberben az egyik dohányboltban összeveszett az ismerősével. Úgy ítélte meg, hogy az ismerőse tiszteletlen volt vele, ezért másnap eldöntötte, hogy bosszút áll, ezért egy vascsővel elindult az ismerős otthona felé. 

Nem sokkal később az utcán találkozott az ismerősével, aki éppen biciklizett. 

A férfi úgy ráütött a vascsővel, hogy az ismerős leesett a bicikliről.

 Ezek után többször is megpróbálta megütni az ismerősét, akinek azonban védekezés közben sikerült megszereznie a vascsövet. 

Fotó: Ügyészség.hu 

Az ismerős egy közeli üzlethez menekült, ahol segítséget kért. A rendőrök a helyszínen elfogták a támadót. 

Az ügyészség garázdaság és könnyű testi sértés miatt emelt vádat a férfi ellen és azt javasolják, hogy a bíróság ítélje fegyházbüntetésre. A férfi jelenleg más ügy miatt börtönbüntetését tölti. 

Nem rég arról írtunk, hogy egy férfi június 8-án reggel várta a rendelését a gyorsétterem ételkiadó ablakánál, amikor belekötött a mellette várakozó két másik férfiba. Arra próbálta rávenni őket, hogy neki is vegyenek hamburgert. Amikor a két férfi ezt nem tette meg, az egyiküket megütötte. Amikor meglátta, hogy a másik hívja a rendőrséget, kiverte a kezéből a telefont, lefejelte és megpofozta. 

Áprilisban arról számoltunk be, hogy brutális utcai verekedés tört ki Galacon. A hírek szerint 13 lány támadt rá két másikra. A verekedésben ketten megsérültek. A hírek szerint a vita a közösségi médiában kezdődött: állítólag egy fiú uszította a támadókat a két lányra, miután azok összeveszett a barátnőjével. Az áldozatok később azt mondták, nem ismerik a támadókat, akik 13 és 16 év közöttiek lehettek.

Januárban pedig arról írtunk, hogy halálos verekedés volt egy Thököly úti presszó előtt. Két férfi vitatkozni kezdett egymással, majd a presszóban dolgozók távozásra szólították fel őket, azonban a két férfi az utcán folytatta a veszekedést, ami hamar elfajult. Az egyik férfi az útra lökte a másikat, akit ezután egy arra járó autó elütött. A férfinek olyan súlyos sérülései lettek, hogy a helyszínen meghalt. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!