A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
1
Ezüstérem
2
Bronzérem
1

Wokebusters: A francia megnyitóünnepség után megérkezett a párizsi olimpia újabb botránya

Vágólapra másolva!
"A francia megnyitóünnepség után megérkezett a párizsi olimpia újabb botránya: nyolcaddöntőbe jutott az algériai “bokszolónő”, aki valójában férfi. A wokelimpia tehát bátorítja: férfiak versenyezzenek női versenyszámokban. Ez már nem csak kulturális, de fizikai fenyegetés - ez ellen fel kell emelni szavunkat! A Wokebusters ezért arra kér mindenkit, hogy csatlakozzon a jelen petícióhoz, melyet eljuttatunk a wokelimpia szervezőihez is!"
Vágólapra másolva!

"A francia megnyitóünnepség után megérkezett a párizsi olimpia újabb botránya: nyolcaddöntőbe jutott az algériai “bokszolónő”, aki valójában férfi. A wokelimpia tehát bátorítja: férfiak versenyezzenek női versenyszámokban. 

Ez már nem csak kulturális, de fizikai fenyegetés - ez ellen fel kell emelni szavunkat! A Wokebusters ezért arra kér mindenkit, hogy csatlakozzon a jelen petícióhoz, melyet eljuttatunk a wokelimpia szervezőihez is!

A részletek: Imane Khelif, akit egyszer már kizártak világversenyről, mert a biológiai útlevele alapján valójában férfi, vérlázító körülmények között jutott be a nyolcaddöntőbe: női ellenfele az első ütés után sírva adta fel a küzdelmet. Az olasz Angela Cariri mindössze 46 másodpercig bírta a ringben Khelif ellen, a meccs után pedig elmondta, soha nem kapott még ekkora ütéseket. A negyeddöntőben a magyar kiválóság, Hámori Luca találkozik majd FÉRFI ellenfelével.

Ez a történet is azt mutatja, hogy a woke elmebaj végérvényesen beette magát az idei olimpiára (is). A megnyitónál azonban még naivan azt gondolhattuk, hogy ez "csupán" kulturális dolog. Kiderült, a történet azonban jóval messzebb mutat ennél, ugyanis ez a hús-vér valóság: biológiai férfit engednek versenyezni női versenyszámokban. Persze ne csodálkozzunk ezek után, ha megelőzve a hölgyeket, egy biológiai férfi kerül majd a dobogó legfelső fokára. Ahogy azon se, hogy a woke-őrülteket nem érdekli majd, ha az ilyen botrányos döntéseikkel karriereket, életutakat tesznek majd tönkre. 

Itt az ideje annak, hogy woketalanítsunk, és lecsapoljuk a mocsarat!" - írja CPAC Hungary weboldala.

Csatlakozzon Ön is: https://www.cpachungary.com/wokebusters

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!