Kegyetlen állatkínzás Nógrádban - csavarhúzóval szúrta fejbe volt barátnője kutyáját, aztán baltával ütötte agyon

Vágólapra másolva!
Több mint egy év után szakított barátjával egy nő. Azért hagyta el szerelmét, mert az nem szerette a háziállatait. A férfi a szakítást nem tudta feldolgozni, ezért bosszúból megölte a nő kutyáját.
Vágólapra másolva!

A 32 éves férfi másfél éve volt együtt a barátnőjével, aki a macskáit és kutyáját a lakásában tartotta. A férfi ezt sosem tudta elfogadni, ezért a nő 2022 szeptemberében szakított vele. 

Mivel férfi nem tudta feldolgozni, hogy barátnője elhagyta, rendszeresen zaklatta nőt, és egyszer olyan durván meglökte, hogy a nőnek eltört a lába. 

A férfi ezután sem tudta elfogadni a szakítást, tavaly januárban elhatározta, hogy megöli volt barátnője, szeretett Bolyhos nevű labrador kutyáját. Azért, hogy megvalósítsa tervét, elmenet a nő lakásához, ahol magához csalogatta a kutyát, majd 

lefogta és egy csavarhúzóval többször fejbe szúrta, végül pedig egy baltával agyonütötte. 

A férfi a kutya holttestét egy tejes ládába tette és szándékosan olyan helyen hagyta, hogy azt a nő megtalálja mikor hazaér. A férfi volt barátnője ezután távoltartási végzést kért a férfi ellen. 

Az ügyészség a 32 éves férfit, állatkínzással, súlyos testi sértéssel, és zaklatással vádolja. Emiatt pedig börtönbüntetést és a közügyektől való eltiltását javasolta. 

Az ügyben az ügyészség arra tett indítványt, amennyiben a férfi beismeri a tettét és lemond a tárgyalásról, akkor 3 év börtönbüntetésre ítéljék. 

labrador
A kép illusztráció!
Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP/SYMBOL - 02 February 2024, Baden-Württemberg, Bösingen: A Labrador sits in a garden in the sunshine. Photo: Silas Stein/dpa (Photo by Silas Stein / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, egy férfi letépte egy sirály fejét, mert az beleevett a sült krumplijába. Arról is írtunk, hogy szándékosan gázolt halálra egy háromlábú cicát egy nő Hatvanban. Direkt áthajtott egy sántító, beteg állaton a nő, csak azért, mert az útjában volt. 

Szintén áprilisban egy encsi nő halálra éheztette a kutyáját. A nő, mikor eladta a házát, a láncon tartott kutyáját étel és víz nélkül magára hagyta, ezért az állat szörnyű kínokat élt át, mielőtt elpusztult. Amikor a kutyát megtalálták, az tele volt sebekkel és az éhezés és szomjúság miatt rendkívül sovány volt. Sőt ezek miatt elképesztően nagy fájdalmakat élt át, amivel a gazdája különös szenvedést okozott az állatnak.   

Az Origo korábban azt is megírta, hogy áprilisban, egy mezőnyárádi férfi a terrier jellegű kan kutyája nyakörvére láncot erősített, amivel felhúzta az állatot egy fára.  

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!