Apáti Bence: Miért szorul ökölbe Magyar Péter feje, ha nem hízelegnek neki?

Vágólapra másolva!
Persze a baloldali propaganda és a rajongótábor akkor is imádná Magyar Pétert, ha még húsz nő szedné össze a bátorságát és állna elő azzal, hogy VV Peti alázta, ütötte, dobálta, lehallgatta, és zsarolta őket - írta legújabb bejegyzésében Apáti Bence.
Vágólapra másolva!

Péterünk ma szíveskedett végre befáradni az MTVA-ba, mintegy bemutatni ország-világ előtt, hogy rendes, tisztességes, valamint KRITIKUS kérdésekre is képes válaszolni, nem kizárólag olyanokra, amikkel a Partizán, a Telex, meg a 444 stúdióiban szokták egy érzéki szellemi petting után eljuttatni a csúcsra.

Fogalmazzunk úgy, a produkció nem sikerült - írta Apáti Bence a közösségi oldalán. Az influenszer szerint Damu.. izé.. Magyar Péter ökölbe szorult fejjel, monoton, egyre erősödő robothangon darálta nagyjából ugyanazokat a dolgokat, mint amiket az országjárása alkalmával is elővett, mindössze a plató, a testőrök, meg a dramatikusan elnyújtott magánhangzók hiányoztak.

A kérdéseket nem engedte végigmondani, nem is azokra válaszolt, sőt több alkalommal elhadarta;

- kizárólag ő, a vátesz, a vezér, a vezető, az EMBER tudja, hogy valójában mire kíváncsiak az emberek.

Szóval a kérdező csak ne kérdezzen mindenféle dolgokat, csak olyanok felől érdeklődjön, amit a messiás úr már leokézott, hiszen mint az említettem egyedül ő rendelkezik azzal a tudással, hogy az embereket kik és mik érdeklik.

Az azért látszik, hogy komoly traumákat hordoz; iszonyú agresszív, kötekedő, és provokatív lesz a nőkkel, ha nem a legnagyobb szeretet hangján kérdez a vele szemben helyet foglaló hölgy."

(Talán sok volt a bünti, meg az anyai pofon: ezt majd egy pszichológus kielemzi.)

Ezek az agresszív ledominálási kísérletek amúgy nem tudom kinek szimpatikusak, a külföldi ügynökújságírokon, és a legelvakultabb rajongókon kívül, de gyanítom nem sok új embert nyert meg magának Damu. akarom mondani Magyar. Persze a baloldali propaganda és a rajongótábor akkor is imádná, ha még húsz nő szedné össze a bátorságát és állna elő azzal, hogy VV Peti alázta, ütötte, dobálta, lehallgatta, és zsarolta őket - zárul a bejegyzés. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!