Lángosos büfé rengeteg helyen található, ám míg régen csak néhány feltét közül lehetett választani, addig ma már szinte háttérbe szorultak a kínálatban az alapvető ízek - írta a mindmegette.hu.
Egyre több helyen tűnnek fel extrém lángosozók, sőt a fesztiválokon, nagy nemzetközi rendezvényeken is hódít a pörköltes lángos.
Az extrém lángosok megjelenése nyomán egyre több ízkombinációban fogyasztható a hagyományos étel. A Mindmegette - a lángostesztje során - három különleges lángos kóstolt.
Az első egy görögös verzió, melyben a lángostésztára a tejföl és sajt mellett fűszeres csirke, feta sajt és paradicsom is került.
A második egy chilis babos lángos volt, míg az utolsó egy édes verzió.
Aki mégis a hagyományos lángost szereti, az az alábbi recept alapján otthon is elkészítheti.
Hozzávalók:
A sütéshez:
A feltéthez:
Elkészítés: