Összeütközött két kamion, lezárták az M43-as autópályát

Vágólapra másolva!
Baleset történt pénteken 13 óra 15 perckor az M43-as autópálya 3. kilométerszelvényében, Szegednél, két kamion karambolozott egymással.
Vágólapra másolva!

Közúti közlekedési baleset történt pénteken 13 óra 15 perckor az M43-as autópálya 3. kilométerszelvényében, Szegednél. A rendőrök a helyszíni szemle és a műszaki mentés időtartamára az útszakaszt teljes szélességében lezárták - írja a police.hu.

Kollégáink a Budapest felé haladókat az 5-ös számú főútra terelik. Kérjük a járművezetőket, hogy fokozott óvatossággal közlekedjenek!

"Az M43-as autópályán, Szeged térségében, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon, két kamion összeütközött. A 4-es km-nél, a forgalmat megállították. A gépjárműveket kiterelik a Kistelek-Szeged csomópontnál" - olvasható az Útinform oldalán.

tűzoltó
Képünk illusztráció!
Fotó: Origo

Amint azt nemrég megírtuk, egy idős nő szabálytalanul, a tilos jelzés ellenére kelt át az úton. Egy érkező autós valószínűleg későn vette észre, hogy a zöld jelzés ellenére egy másik jármű áll, elrántotta a kormányt, és nekiütközött egy oszlopnak. A balesetet okozó nő a balesetre csak egy futó pillantást vetett, szerencséjére az egyik autó takarásában volt, így nem látszik annak felvételén. A minap elgázolt egy embert az M3-as metró Budapest XIX. kerületében, a Határ úti állomáson.

Lakóházakba csapódott a brazil focicsapat léghajója - videó. Szörnyű baleset: végigcsúszott a riválisa motorja a világbajnok testén - videó.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!