A hátsó bejáraton, a sötétben bujkálva menekül Magyar Péter az Origo kérdései elől

Vágólapra másolva!
Amióta visszatért az élő adásból való kivonulása óta a baloldali figura a csatorna Egyenes Beszéd című műsorába, azóta olyan előnyt biztosítanak a diszkópolitikusnak, amit bármelyik másik meghívott vendége megirigyelne.
Vágólapra másolva!

Mint emlékezetes, miután Magyar Péter pár hónappal ezelőtt duzzogva vonult ki élő adásban az ATV stúdiójából, azután sokáig nem láthattuk őt a műsorban. Előfordulhat, hogy a műsorszerkesztők hívták őt, de Magyar Péter azok mindegyikét elutasíthatta. Ám ez  "mosolyszünet" mára véget ért, hiszen már pár alkalommal láthattuk a stúdióban. 

Azonban ami szembeötlő, hogy 

Magyar Pétert kiharcolhatta a csatornánál, hogy engedjék be autójával a székház parkolójába, vagyis VIP-vendégként bánjanak vele.

Ennek oka vélhetően az lehet, hogy többek között az Origo riportere is számos alkalommal kérdezte már azokat az általában a kényes kérdések elől menekülő politikusokat, akiket meghívnak a műsorba.

Viszont Magyar Péterrel ellentétben ők a főbejáraton szoktak érkezni és távozni, így őket válaszadásra lehet rákényszeríteni. 

Viszont a diszkópolitikust ezúttal is hiába kértük volna ki a véleményét a volt barátnőjének, Vogel Evelinnek az Indexnek adott interjúján elmondottakról, arra nem volt lehetőségünk mivel az elzárt, kerítéssel elhatárolt parkolóba rajta kívül mást, így a riportereket sem engedik be. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!