Magyar Pétert egyáltalán nem zavarta a közlekedés állapota, amíg milliós fizetést vett fel a Volántól és a Magyar Közúttól

Magyar Péter, MagyarPéter, részeg, botrány, magyarpéterbotrány
Magyar Péter aljas hecckampányokat folytat
Vágólapra másolva!
Magyar Péter a politikai színrelépése előtt milliós fizetést kapott a Volántól és a Magyar Közúttól, azonban ekkor még nem érdekelte a közlekedés állapota a baloldali férfit. Jelenleg folyamatosan hecckampányt folytat és Lázár János építési és közlekedési minisztert kritizálja, aki pontokba szedve cáfolja és vitára hívta a csúsztatásokkal érvelő politikust.
Vágólapra másolva!

Szombaton Magyar Péter kritikával illette Lázár János építési és közlekedési minisztert a MÁV állapotával és a vasúti fejlesztésekkel kapcsolatosan – számol be minderről a Mandiner. A lap közlése szerint Lázár János nem hagyta szó nélkül a kritikát. A miniszter megjegyezte, hogy örül, hogy a politikusok harminc év után végre észrevették a vasút problémáit.

Magyar Péter, MagyarPéter, részeg, botrány, magyarpéterbotrány
 Magyar Péter aljas hecckampányokat folytat 

Lázár pontokba szedve válaszolt Magyar kritikáira, egyúttal meghívva Magyart egy személyes találkozóra, hogy részletes tájékoztatást adjon a tervezett intézkedésekről.

Magyart egyáltalán nem zavarták a közlekedési állapotok

A lap cikkében feleleveníti, hogy a baloldali politikus nem is olyan rég még a Volánbusz igazgatósági tagjaként havi 1,16 milliós fizetést kapott, miután 2023 áprilisában bekerült a cég igazgatóságába. Ráadásul ez már azon időszak volt, amikor a cég Lázár János építési és közlekedési miniszter alá tartozott. Azonban amikor még nem indult el a politikai pályán, Magyar a tárcavezetőt sem ekézte nyilvánosan.

Fontos kiemelni a Mandiner szerint, hogy Magyar Péter dolgozott a szintén Lázár János minisztériumához tartozó Magyar Közút Zrt-nél is, ahol igazgatósági tag volt, és ahová még előbb, már 2022 augusztusában ült be. Ebben a pozíciójában havi 1,33 millió forintos fizetést kapott. Érdekes módon a magyar közlekedés állapotát ebben az időszakban – vagyis amikor ő is felelős volt érte – ugyancsak nem kritizálta nyilvánosan.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!