Magyar Péter eddig két vita elől futamodott meg - Orbán Balázs előállt egy harmadik javaslattal, és felszólította a diszkópolitikust, hogy ne legyen gyáva

magyarpéter, cigi, pia, alkohol, buli, luxus
Egyik cigit szívta a másik után.
Vágólapra másolva!
Eddig kétszer futamodott meg Magyar Péter az elől a vita elől, amit a köztelevízió javasolt. Orbán Balázs most újabb ajánlatot tett neki, egyúttal felszólította, hogy ne legyen gyáva.
Vágólapra másolva!

Facebook-posztban idézte fel Orbán Balázs, hogy Magyar Péter az elmúlt napokban „mondvacsinált okokból kétszer is visszautasított egy olyan politika vitát közöttünk, amit a köztelevízió javasolt”. 

A miniszterelnök politikai igazgatója ezúttal személyesen tett kísérletet arra, hogy Magyart rábírja a vitára. Mint írta, a magyar uniós elnökség bemutatásán az Európai Parlamentben a tervek szerint ő maga ott lesz, illetve reményei szerint Magyar Péter is, képviselőként.

A javaslatom a következő: ezen esemény margóján tartsunk egy külön vitát kettőnk között a magyar közmédia szervezésében. Ha a televízió is beleegyezik, akkor remélem, hogy ez így Önnek is elfogadható lesz, és nem jön több angolnázás, vádaskodás, elsomfordálás”.

Orbán Balázs úgy véli - és erre Magyar Péter figyelmét is felhívta –, hogy a baloldali politikusnak saját hitelességének megmentése érdekében igent kellene mondania arra, amit hónapok óta követel másoktól. 

Bátorítanám, ezúttal ne legyen gyáva! Én kivárom"

– zárta posztját Orbán Balázs.

Két megfutamodás már volt

A köztelevízió közös csütörtök esti hírháttér műsora, a 48 perc szerkesztősége nemrégiben új időpontot ajánlott Orbán Balázsnak, a miniszterelnök politikai igazgatójának és Magyar Péternek.

Az eredetileg szeptember 19-re tervezett beszélgetésen való részvételt Magyar Péter azzal hárította el, hogy az árvíz levonulása után hajlandó részt venni a műsorban. 

Az újabb meghívás október 3-ra szólt, az élő beszélgetés témája Magyarország aktuális helyzete lett volna - írták. Magyar Péter ebben az időpontban sem vesz részt a tévévitán. 

Az alaptalan vádaskodásoktól sem mentes közleményben arra nem tértek ki, hogy két héttel az árhullám levonulása után miért ne lehetne elfogadniuk az oly sokszor követelt meghívást - tette hozzá a hirado.hu.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!