Most a köztársasági elnökről hazudott Magyar Péter

Vágólapra másolva!
Megint hazudott a Tisza Párt elnöke, amikor friss bejegyzésében számon kérte a köztársasági elnököt, hogy nem látogatja meg személyesen a gátakon megfeszített erővel védekező embereket. A valóság azonban ismét cáfolja Magyar Pétert, Sulyok Tamás ugyanis szerdán Neszmélyen személyesen ellenőrizte az árvízi védekezést.
Vágólapra másolva!

Miközben az ország arra hivatott hatóságai, a kormányzati szervek, a katasztrófavédelem, a honvédség és rengeteg önkéntes civil védekezik a Duna mentén az árvíz ellen, Magyar Péter a közösségi médiában próbál politikai tőkét kovácsolni. Csütörtöki friss Facebook-bejegyzésében már a köztársasági elnököt is megtámadta, amiért Sulyok Tamás udvarias válaszlevélben elutasította a személyes találkozót vele az alaptörvényben foglaltakra hivatkozva, hiszen a köztársasági elnök nem vehet részt a pártpolitikai versengésben - írta a Magyar Nemzet.

A bejegyzése végén azonban ennél is kínosabb lyukra futást mutatott be Magyar, ugyanis szó szerint ezt írta: „És végül egy jó tanács: egy köztársasági elnöknek ilyen súlyos árvízi helyzetben kötelessége lenne a nemzethez szólnia, ha már az nem jut eszébe, hogy meglátogassa a gátakon napok óta megfeszített munkát végző több tízezer önkéntes honfitársát.”

Sulyok Tamás szerdán személyesen ellenőrizte az árvízi munkálatokat Neszmélyen, ahová katonai kétéltű járművel érkezett, a Honvédség egyenruhájában. A köztársasági elnök lenyűgöző munkának nevezte az összefogást, valamint megköszönte a helyieknek és a katonáknak az árvízi védekezésben végzett munkájukat.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!