Peti! Mi van a 10 milliókkal? – Kínos kérdést kapott Magyar Péter

magyarpéter, radnaimárk
Radnai és Magyar együtt buliztak.
Fotó: Képernyőfotó
Vágólapra másolva!
Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója néhány napja több ízben is beteges hazudozónak nevezte Magyar Pétert az árvízhelyzetben "tanúsított" viselkedéséért és kijelentéseiért. Ma már azt a kérdést tette fel a Tisza párt első emberének, hogy hol vannak a tízmilliók, amiket a Diákhitel Központ vezetőjeként osztogatott a haveroknak.
Vágólapra másolva!

„Fifikás egy gazember vagy te! Jogászként kitaláltad hogyan adhatsz pénzt, pályázat és közbeszerzés nélkül! Elég bátor vagy ahhoz, hogy elmondd, hány haver kapott még a milliókból?” - szegezte a kérdést Magyar Péternek friss Facebook-posztjában Menczer Tamás.

A kormánypártok kommunikációs igazgatója meg is szólította Magyart:

Peti! Mi van a tízmilliókkal, amiket a haveroknak osztogattál a Diákhitel Központ vezetőjeként?”

 

„Ne hazudj, Peti” 1-2.

Több hazugságon kapták rajta Magyar Pétert - két alkalommal is Menczer Tamás figyelmeztette őt arra, hogy ne hazudjon. A Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója legutóbb beteges hazudozónak nevezte a Tisza elnökét.

Ne hazudj, Peti! - így szólította fel rövid videóban Magyar Pétert. A kormánypártok kommunikációs igazgatója sorra bemutatta 

a Tisza elnökének elmúlt napokban tett nyilatkozatait, melyekben becsmérelte a katasztrófavédelem, a honvédség, a tartalékosok és a vízügyi szakemberek munkáját, 

azt hazudva, hogy nem vesznek részt az árvízi védekezésben.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!