Itt a lista, ezeket az utakat zárták le az árvíz miatt

Vágólapra másolva!
Újabb útlezárásokra került sor az árvíz miatt. A Magyar Közút azt közölte, mivel a lezárt utak száma folyamatosan változik, ezért az Útinform szolgálat weboldalán a kiemelt hírek között folyamatosan frissülnek az aktuális korlátozások. Továbbá felszólítottak, a korlátozásokat mindenki vegye komolyan és tartsa be.
Vágólapra másolva!

Csütörtök reggelre már több tucat olyan közút van, ahol valamilyen fokú korlátozást kellett bevezetni a Dunán levonuló árhullám miatt - írja a Magyar Közút.

Ennek többsége kerékpárút vagy révhez komphoz, hajóállomáshoz vezető út. Ugyanakkor a 2-es, 10-es, 11-es, 12-es és 14-es főutakon is vannak már teljes útzárak.

Mivel a lezárt utak száma folyamatosan változik, ezért az Útinform szolgálat weboldalán a kiemelt hírek között folyamatosan frissülnek az aktuális korlátozások, amelyek az országos közutakat érintik az árvíz miatt - tudatta az Instagramon a Magyar Közút.

Arra kérik a közlekedőket, hogy 

az árvízben érintett területeken mielőtt útnak indulnának, minden esetben tájékozódjanak az aktuális korlátozásokról és forgalmi helyzetről. 

Hangsúlyozták, hogy nagyon fontos, hogy a korlátozásokat minden esetben mindenki komolyan vegye és betartsa, ne próbáljon meg senki áthajtani, hiszen könnyen élet- és balesetveszélyes helyzetekbe lehet kerülni.

A legtöbb korlátozás Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom és Pest vármegyében van, 

de ahogy halad tovább az árhullám, később Fejér, Bács-Kiskun, Tolna és Baranya vármegyében is lehetnek bizonyos fokú korlátozások.

A teljes lista az Útinform.hu oldalán olvasható!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!