Vérlázító baloldali kutyakomédia a Kormányinfón

Vágólapra másolva!
Hol a pofátlanság határa?
Vágólapra másolva!

Azt már megszokhattuk, hogy a Kormányinfókat rendszeresen a magukat függetlennek és objektívnek hazudó újságírók arra használják, hogy a nekik kiadott balos véleményeket izzadságszagú kérdésekbe öntsék. Most sem volt ez másképpen. A szerdai Kormányinfón a Telex vérbalos újságírója, Gyurcsányék jegybankelnökének, Simor Andrásnak a fia, Simor Dániel vitte a prímet. Azt kifogásolta, hogy 2022-ben a TV2 bevételének körülbelül felét, 28 milliárdot költött az állam hirdetések formájában a csatornánál, ahol szerinte a múlt héten színvonaltalanul perceken keresztül beszéltek Magyar Péter Strasbourgban előadott altesti produkciójáról. Ráadásul Simor úgy fogalmazott, hogy más Fidesz-közeli megmondóemberek és Deutsch Tamás is lovagolt a témán, ezért kérdezte Gulyás Gergelyt erről az esetről.

Mint ismert Magyar Péter önmagáról megfeledkezve, suttyó kocsmai stílusban, élő egyenes adásban kotorászott a nadrágjában a strasbourgi parlamenti ülés alatt.

Valóban nem a legmagasztosabb téma, az igaz. De azért az több mint érdekes, hogy még csak véletlenül sem a világraszóló bunkóságot elkövető Magyar Pétert vonta kérdőre a független, objektív média jeles képviselője, hanem azokat vádolta színvonaltalansággal, akik beszámoltak erről a felháborító esetről.

Elképesztő! Hol a pofátlanság határa?

Azt tudjuk, hogy a Telex bele van habarodva Magyar Péterbe, egyetlen rossz szót sem ír róla, de azért, ami sok, az sok. Kíváncsi lennék, ha ezt a szégyenteljes viselkedést, amit a Tisza Párt elnöke produkált történetesen egy kormánypárti politikus engedte volna meg magának, a Telex módfelett igényes tollforgatói hogyan kommunikálták volna?

Természetesen ez egy költői kérdés, mert tudjuk jól a választ - írja a Magyar Nemzet

Címlapikép: Magyar Ország Kormánya közösségi oldala (képernyőfotó) 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!
CsépányiBalázsavatar
Szerző:Csépányi Balázs
Szerző:Csépányi Balázs