Kamion és autó ütközött, lezárták az M1-es autópályát

Vágólapra másolva!
Baleset miatt lezárták az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalát Bábolnánál, ahol két jármű ütközött össze. A szerencsétlenségben többen megsérültek - írja az MTI.
Vágólapra másolva!

A Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság péntek reggel arról számolt be, hogy eddig tisztázatlan okból egy autó az előtte haladó járműnek ütközött a sztráda 94-es kilométerében.

A rendőrök a forgalmat leterelik, a 101-es kilométerszelvénynél lehet visszatérni az autópályára.

 Egy kamion és egy személyautó ütközött össze - derül ki az Útinform honlapjáról. 

A baleset helyszíne előtt két kilométeres a torlódás.

Nemrég arról írtunk, hogy csütörtök este halálos autóbaleset történt Valkó közelében. Szerda délelőtt elütött egy autós egy nőt Szegeden a Kelemen és a Victor Hugo utca kereszteződésében. A gyalogos nem a zebrán, hanem a villamossíneken és a közúton akart átkelni, amikor megtörtént a baj. A nőt a szegedi klinikán ápolják, súlyos állapotban van. Arról is beszámoltunk, hogy egy gyalogost halálra gázoltak Debrecenben. Az egész ország egy emberként izgul a 44 éves Sallai Nóra miatt, aki szeptember 27-én szenvedett súlyos autóbalesetet. A színésznő nem egyedül utazott, a baleset idején vele volt ötéves kisfia, aki a kórházban belehalt sérüléseibe. Most egy szakértő elárulta, Sallai Nóra nem hibázott.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!