Katasztrófa Sopronban: rádőlt egy daru egy lakóházra - videó

Vágólapra másolva!
A cyberpress információi szerint október 21-én, hétfőn, munka közben egy autódaru felborult és rádőlt egy lakóházra Sopronban. A káreseményről és a daru mentéséről a TikTokra is felkerült egy videó.
Vágólapra másolva!

Mint arról a weboldalukon beszámoltak, a daru a családi házra dőlt, és jelentős károkat okozott a tetőszerkezetben.

Az eddigi értesülések szerint senki sem sérült meg.

A katasztrófavédelem hivatásos egységei is a helyszínre vonultak, és egy másik autódaru segítségével sikerült visszaállítani a felborult járművet - számolt be róla a Kisalföld.hu.

A káreseményről és a daru mentéséről a TikTokra is felkerült egy videó, itt megtekintheti:

Tragikus munkahelyi balesetek

Egy háromgyermekes tűzoltó 2001 szeptemberében égett meg Senatobiában, amikor egy égő házban egy nőt keresett. Ráomlott a tető és harmadfokú égési sérüléseket szenvedett a fején és a felsőtestén. Az eddigi legkiterjedtebb arcátültetést hajtották végre rajta: a műtét a férfi koponyáját és nyaka egy részét is érintette.

Korábban arról is írtunk, hogy négy munkás meghalt, amikor maga alá temette őket egy óriási betonszerkezet Gyöngyösön. Két másik ember sérüléseket szenvedett.

Egy munkásra csatornázás közben omlott rá a föld Romániában, szörnyethalt az incidenst követően. Miskolcon a pince fala omlott rá az ott dolgozó férfiakra és maga alá temette őket.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!