Hatalmas baleset volt az M0-son Diósdnál, 15 kilométeres a dugó

rendőrség, rendőrautó, illusztráci
A kép illusztráció!
Fotó: Csudai Sándor - Origo
Vágólapra másolva!
Az M0-s autóút déli szektorán, az M1-es autópálya felé vezető oldalon, Diósd térségében baleset történt, több mint tíz kilométeres a dugó - írta az Utinform.
Vágólapra másolva!

Frissítés3: 

Az M0-s autóút déli szektorán, az M1-es autópálya felé vezető oldalon, a Hárosi Duna-híd dilatációs szerkezetét javítják. A 17-es és 14-es km között két sáv járható.

 A munkavégzés után több mint 10 km-es a torlódás, a többletmenetidő 50-60 perc is lehet 

- írta az Utinform.

Frissítés2: 

Elszállították a lerobbant gépjárművet az M0-s autóút déli szektorán, az M1-es autópálya felé vezető oldalon, Diósd térségében- írta az Utinform. A 9-es km-nél a forgalom újra három sávon halad. Odébb a Hárosi Duna-híd dilatációs szerkezetét javítják, a 17-es és 14-es km között is két sáv járható. 

A műszaki hibás gépjármű, valamint a munkavégzésből fakadó több mint 13 km-es torlódás lassan oszlik fel. A környező utakon is sokan próbáltak kerülni, így többnyire lassulásban és torlódásban kell közlekedni az M0-s autóút környezetében.

Frissítés1: 

Továbbra is tart a baleseti helyszínelés az M0-s autóút déli szektorán, az M1-es autópálya felé vezető oldalon, Diósd térségében. A 9-es km-nél továbbra is csak a belső sávon halad a forgalom.

 A Hárosi Duna-hídnál lévő munkavégzés miatti sávzárás és a baleset hatására több mint 19 km-es torlódás alakult ki. A menetidő akár 1,5-2 óra is lehet.

 Aki teheti, Budapesten keresztül kerülje el a torlódást.

Korábban írtuk: 

Az Utinform azt írta, a 9-es km-nél csak a belső sávon halad a forgalom. 

A torlódás több, mint 15 km-es. A menetidő másfél óránál is több a megszokotthoz képest.

 Aki teheti, válasszon másik útvonalat - ajánlja a portál. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!