Magyar Péterék próbálják eltüntetni a letartóztatott Tisza Párt-szervező nyomait - fotó

Vágólapra másolva!
Cigarettacsempészet és pénzmosás miatt a hatóságok letartóztattak négy embert, köztük a Tisza Párt szolnoki koordinátorát is, aki több fotón is szerepelt Magyar Péterrel és a párt tagjaival. A Magyar Nemzetnek még sikerült lementenie pár fényképet a közösségi oldalakról.
Vágólapra másolva!

A Magyar Nemzet szerint Cs. S.-t három másik emberrel együtt letartóztatták a hatóságok cigarettacsempészet és pénzmosással kapcsolatos bűncselekmények miatt. 

Cs. S. korábban részt vett a Tisza Párt MTVA-székház elé szervezett tüntetésén is. 

A Magyar Nemzetnek a Tisza Párt elismerte, hogy a gazdasági bűncselekményekkel vádolt férfi az egyik Tisza-szigethez kötődött. Miután az ügy nyilvánosságra került, figyelmeztették a pártelnököt, és az előzetes letartóztatásba került aktivista fotóit elkezdték letörölni a közösségi felületekről, különösen azokat, amelyeken Magyar Péterrel, Nagy Ervinnel vagy Radnai Márkkal együtt látható a férfi – írja a Ripost

Fotó: Magyar Nemzet

A lap információi szerint 

a letartóztatott férfi vezető szervezőként fontos szerepet játszott az MTVA előtti demonstrációban.

A háttérből irányított, szervezett, ő látta el például láthatósági mellénnyel Magyar Péter brigádját.

A Tisza Párt aktivistái most feladatul kapták, hogy fésüljenek át minden felületet, és tüntessék el a már hosszú hónapok óta Magyar Péterrel szorosan együtt dolgozó Cs. S. nyomait, hogy a lehető legkevésbé lehessen összefüggésbe hozni a pártelnökkel.

Korábban az Origón is kerestük a választ arra a kérdésre, hogy Miért van ennyi bűnöző Magyar Péter mellett? Nem ez az első bűncselekmény-gyanús eset Magyar Péter körül. Már a Tisza Párt megalakítása körül is több gyanús személy felbukkant. Az utóbbi évtizedek legnagyobb piramisjáték-botrányának szervezői és haszonélvezői töltik meg Magyar Péter pártját, köztük Deák Boldizsár. Egyre több bizonyíték áll rendelkezésre, hogy Magyar Pétert a sokmilliárdos csalássorozat vádlottjai kötötték össze a kamupárttal, amely fedőszerve lehet az 1200 embert megkárosító, 7 milliárd forintot eltüntető csalássorozatnak. Sájer Mária volt az, aki felajánlotta Magyar Péternek - lánya, Vogel Evelin akkori élettársának - a volt kommunista ügynök, szintén bűnöző Deák Boldizsár által alapított Tisza Pártot, annak pénzügyi lehetőségeivel együtt. Az eltűnt hétmilliárdot a mai napig keresik a hatóságok.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!